cmyk Opublikowano 21 Września 2013 Autor #11 Opublikowano 21 Września 2013 Nowa koncepcja z korzeniem, przez dobę korzeń ściemniał. Mam nadzieję że nikomu nie popsulem szczególnie całości aranżacji jeżeli tak to z góry przepraszam:D za jakośc zdjec takze robione telefonem obiecana tanga
stan Opublikowano 21 Września 2013 #12 Opublikowano 21 Września 2013 Jak dla mnie ten korzeń tam pasuje jak pięść do oka - popsuł wsio ( a było tak dobrze ) !!!!! No ale to tobie ma się podobać !
cmyk Opublikowano 21 Września 2013 Autor #13 Opublikowano 21 Września 2013 bo trzeba sobie wyobrazić że bedzie czarny i wtedy bedzie ok:D ale jak nie zciemnieje bardziej to go wywalę na razie czekam
stan Opublikowano 21 Września 2013 #14 Opublikowano 21 Września 2013 Jak dla mnie czy ściemnieje czy nie , nie ma znaczenia. Po prostu przy tym układzie kamieni nie widzę korzenia ( ale to moja wizja , a ona jest mało ważna).
Raffy Opublikowano 21 Września 2013 #15 Opublikowano 21 Września 2013 Korzeń do Acei byłby ciekawą namiastką natury, ale nie umiejscowiony w centrum akwarium, tylko gdzieś na boku i zawieszony pod powierzchnią, tak jakby korzenia wchodziły do wody (acei na wolności żeruje się tym co porasta drewno)
cmyk Opublikowano 21 Września 2013 Autor #16 Opublikowano 21 Września 2013 przetrawie to jeszcze i mam nadzieje że rano spojrze na to inaczej; z tym górnym podwieszeniem korzenia to dobra myśl moze tak zrobie
JEFFIK Opublikowano 21 Września 2013 #17 Opublikowano 21 Września 2013 Bardzo ciekawy wystrój baniaczka, ciekawe ułożenie kambuli. Chyba korzeń jest za mały do tego aranżu, taki rodzynek po środku:) Popieram Raffego o podwieszeniu, może być ciekawy efekt tylko że wybierz korzeń bardziej rozłożysty;)
tyshek Opublikowano 21 Września 2013 #18 Opublikowano 21 Września 2013 Jak dla mnie ten korzeń tam pasuje jak pięść do oka - popsuł wsio Musze się zgodzić z kolegą,no i jak dla mnie za dużo gruzu,ale to twój baniak i tobie ma się podobać.
nabe Opublikowano 22 Września 2013 #19 Opublikowano 22 Września 2013 Fajne takie osypisko. Raj dla mbuny,udręka przy czyszczeniu
cmyk Opublikowano 24 Września 2013 Autor #20 Opublikowano 24 Września 2013 po pewnych przemyśleniach weekendowych nastąpiła zmiana korzeń poszedł w prawy róg a kamienie wróciły na swoje miejsce, zredukowałem oświetlenie po bokach zredukowałem obsade Maison reef do 6 sztuk za to doszły 6 sztuk Iodotropheus sprengerae 1+4 Melanochromis joanjohnsonae piękny nie mogłem sie powstrzymać
Rekomendowane odpowiedzi