cobwe Opublikowano 30 Października 2012 #81 Opublikowano 30 Października 2012 Wystarczy karmić codziennie oczlikiem i kilka razy w tygodniu artemia mrożona . Na suchych pokarmach nigdy nie będą tak wybarwione jak u Fuljera .
elozox Opublikowano 6 Listopada 2012 #82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Wystarczy karmić codziennie oczlikiem i kilka razy w tygodniu artemia mrożona . Na suchych pokarmach nigdy nie będą tak wybarwione jak u Fuljera . wiesz to z doswiadczenia czy strzelasz ?
szczep85 Opublikowano 23 Listopada 2012 #83 Opublikowano 23 Listopada 2012 Jak tam chłopaki coś się u was zmieniło?? Bo u mnie bez zmian . Głownie chodzi mi o osoby które kupiły Cyklop !!!
West Opublikowano 24 Listopada 2012 #84 Opublikowano 24 Listopada 2012 Tak wyglądają Swedeny u kolegi
Kamil777 Opublikowano 25 Listopada 2012 #85 Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja kupowałem Hongi u Malawiana co prawda tanie nie były ale narazie pod względem kolorystycznym prezentują się okazale. Wyglądają podobnie jak u użytkownika "West" tylko przy innym świetle bo tu się domyślam zdjęcie było robione bez oświetlenia. Są jeszce ładniejsze tzn bardziej czerwone.
Sir_Yaro Opublikowano 25 Listopada 2012 #86 Opublikowano 25 Listopada 2012 West, a skąd ta hongi przywędrowały do kolegi?
West Opublikowano 26 Listopada 2012 #87 Opublikowano 26 Listopada 2012 Te zdjęcia były robione przy zastanym świetle. Ryby zestresowane bo o 22 wpadliśmy na hodowlę. Nie wiem skąd je zdobył wiem tylko ,że z 2 źródeł. Kolor się utrzymuje cały czas i wyglądają naprawdę fajnie. Teraz kupił od malawiana maisoni reef małe i mogę gorąco polecić bo są w super kondycji
szczep85 Opublikowano 26 Listopada 2012 #88 Opublikowano 26 Listopada 2012 No te Hongi przypominają chociaż swedenki nie to co moje :-(
elozox Opublikowano 27 Listopada 2012 #89 Opublikowano 27 Listopada 2012 Dzis w internecie znalazlem pewien filmik z LABIDOCHROMIS HONGI RED FIN (nowa odmiana hong?). Rybsko prezentuje sie na prawde fajnie, autor jest z PL ,juz do niego napisalem gdzie moge je dostac, zreszta zobaczcie sami.[ame]http://www.youtube.com/watch?v=bsB-n6QQcLw&feature=plcp[/ame]
oscyp Opublikowano 28 Listopada 2012 #90 Opublikowano 28 Listopada 2012 Te ryby nie wyglądają na zdrowe. Wychudzone i odchody. Co może sugerować że ryby mają jakieś pasożyty np wiciowce
Rekomendowane odpowiedzi