Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rybki kupowałem od Pereza666 a on brał je od fuljera.

Karmię O.S.I spirulina O.S.I vivid color N.F z czarną rybką nie pamiętam nazwy.

A ty też je masz czy chcesz dopiero kupić???

Posted

Zamierzam kupić , ale z tego co słyszałem od znajomych to nie mogą takiego ubarwienia uzyskać i właśnie pytam na forum. Nie wiem czy są specjalne pokarmy ?

Posted

Wieczorem postaram się zrobić fotki to pokaże Ci jak wyglądają moje.

Może bardziej doświadczone osoby się wtedy wypowiedzą . Bo może nie dostałem tego co chciałem :confused:

Posted

Hongi nie miałem ale na wybarwienie swojego "membe deep" czekałem prawie rok. IMHO macie jeszcze sporo czasu aby zacząć się martwić ;). Widziałem te hongi na żywo (dorosłe jak i młodzież) i są to naprawdę piękne ryby.

Jeśli chodzi o pokarm wybarwiający to polecę ten http://www.naturefood.com.pl/6.php powinien wspomóc pojawienie się czerwieni :).

A tak na marginesie to cieszcie się że nie macie drapieżników bo tam na wybarwienie czeka się nawet kilka lat ;)

Posted

eljot ja się z tym licze że trzeba poczekać odpowiedni czas , tylko jestem ciekaw czy komuś z tego grona pojawiły się takie barwy mocno czerwone u swoich rybek . Na pewno ktoś ma ten gatunek już ponad rok ?

--

albo jeszcze dłużej ?

Posted
eljot ja się z tym licze że trzeba poczekać odpowiedni czas , tylko jestem ciekaw czy komuś z tego grona pojawiły się takie barwy mocno czerwone u swoich rybek . Na pewno ktoś ma ten gatunek już ponad rok ?

--

albo jeszcze dłużej ?

też jestem ciekaw!

Moje wyglądają tak:

f719bbb566e7cf1fm.jpgd01278ce039a5a47m.jpg686b151a0dca6915m.jpg0060c21467552320m.jpgd5de5e986d1c6560m.jpg92afada12fd01bf8m.jpg