adus20 Opublikowano 8 Października 2012 #61 Opublikowano 8 Października 2012 hmmm, ja kupowałem od msobo, a on kupował chyba w czechach, ten ma ok 5 cm reszta tez sie zaczeła wybarwiac, pokarmów szczególnie drogich tez nie podawałem
szczep85 Opublikowano 8 Października 2012 #62 Opublikowano 8 Października 2012 masz może zdjęcie ryby z boku . Coś mi się wydaje że twoja ma dość dużo pomarańczu na pysku w porównaniu do naszych chyba możesz być szczęśliwy !
adus20 Opublikowano 9 Października 2012 #63 Opublikowano 9 Października 2012 zdjecie robione chwile po przebudzeniu, niestety tak wyszly kolory, w rzeczywistości to bardziej czerwony Uploaded with ImageShack.us
Sir_Yaro Opublikowano 9 Października 2012 #64 Opublikowano 9 Października 2012 A brałeś może pod uwagę możliwość zrobienia zdjęcia w momencie kiedy ryba nie siedzi w 90% w czarnej dziurze pod kamieniem ? Mogło by to mieć zbawczy wpływ na czytelność zdjęcia.... :]
adus20 Opublikowano 9 Października 2012 #65 Opublikowano 9 Października 2012 hmmm, jakos ogolnie nie mam potrzeby wewnetrznej robic zdjecia rybkom, to byla sytuacja pilna, wiec takie foto, niestety akwa sprzedane z rybskami
szczep85 Opublikowano 9 Października 2012 #66 Opublikowano 9 Października 2012 Dziś odwiedziłem hodowce pyszczaków z Poznania i po rozmowie odnośnie kiepskich barw ryb zaproponował podawanie artremi(mrożonki) 3 razy w tygodniu. I po 2-3 miesiącach barwy powinny być idealne!!! Co o tym sądzicie???
elozox Opublikowano 9 Października 2012 #67 Opublikowano 9 Października 2012 moj samczyk wyglada tak, daleko mu do barwy prawidlowej.
Sir_Yaro Opublikowano 9 Października 2012 #68 Opublikowano 9 Października 2012 Nie wiele widac na tych miniaturkach ale kolor rzeczywiście nawet nie leżał kolo czerwonego....
elozox Opublikowano 10 Października 2012 #69 Opublikowano 10 Października 2012 Dzis mi przyszedl cyclop eeze jak to nie da efektow w pol roku to kupuje dobrej jakosci red top, ewentulanie str jezeli dostane... ps. yaro kliknij w miniature zobaczysz wiecej:)... sprawdzcie tego Widzialem tez ladne fotki swedenow i jako glowny pokarm gosc pisze ze podaje artemie.
szczep85 Opublikowano 17 Października 2012 #70 Opublikowano 17 Października 2012 Zapytałem Fuljer'a czym on karmi Hongi Sweden ? Odpowiedź : Pokarmy O.S.I i CYKLOP.
Rekomendowane odpowiedzi