Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok wyslalem email do Wromaka

z opisem sytuacji ktora miala miejsce widze ze ludzia sie nie chce zalatwiac takich spraw ale trzeba sie za to zabrac

na szczescie moj Brat prowadzi kancelarie prawna powiedzial mi ze moge sie domagac zwrotu pieniedzy a w razie pekniecia szyby obciazyc kosztami za zniszczenia firme ktora wykonala zbiornik

tymbardziej ze jest to nagminny problem w tych akwariach

na dzien dzisiejszy musza mi oddac kase pokryc koszta firmy ktora bedzie musiala sie zajac servisem akwarium tzn przeniesieniem ryb do innego zbiornika

lub

pokryc koszty przesylki naprawic akwa pokryc koszta firmy ktora bedzie musiala sie zajac servisem akwarium tzn przeniesieniem ryb do innego zbiornika

zaczynam walke zgotuje im pieklo mam czas i checi

Opublikowano

ludziom się nie chce bo:

- zalewają akwa, ono dojrzewa,

- kupują ryby i się cieszą,

- wzmocnienie pęka i człowiekowi zależy na tym żaby punkt B a nie na odsyłaniu akwa i trzymaniu ryb w wannie przez miesiąc :D

i życzę Ci powodzenia, ale szczerze nie wierzę że zapłacą Ci za firmę która Ci przeniesie ryby na czas reklamacji :lol:

chyba że będziesz się przepychał prawnie i zdążysz wygrać nim akwa pęknie całkowicie :D

Opublikowano

Pokryja kupilem akwa na fakture tzn na firme ja nie bede sie z tym babral jako wlasciciel zamawiam firme ktora sie zajmuje servisowaniem akwarum zobaczymy co odpisza jutro bede was informowal

Opublikowano

zwiazek jest taki ze jako Frima ktora posiada akwa moge miec umowe z firma ktora zajmuje sie regularnym servisem akwarum a w przypadku tego typu uszkodzenia ktore jest spowodowane zla konstrukcja akwarium wszelkie koszta z tym zwiazane splyna na nich

a to jest wlasnie koszt spowodowany przez ta usterke bo ryby mialy byc w akwa a nie na podlodze :)

Opublikowano

dodalem to bardziej aby ich postraszyc i wywalczyc od razu zwrot calej kasy w tym czasie zamowie juz nowy baniak

to tak jak chcesz cos sprzedac zawsze dajesz wieksza cene bo wiesz ze sie beda chcieli tagrowac to ja tez cos dodalem extra aby bylo z czego zbijac ;)

najlepsza obrona jest ATAK wale z grubej rury zobaczymy z czym wyskocza

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.