Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety to jakość szkła, wiadomo za ceną idzie jakość, tanie szkło sprowadzane jest-wiadomo skąd-CHRL;)

Lepiej zawsze dołożyć te 20-50zł i mieć dobrej jakości baniaczek i się nie martwić.

Opublikowano
Niestety to jakość szkła, wiadomo za ceną idzie jakość, tanie szkło sprowadzane jest-wiadomo skąd-CHRL;)

Lepiej zawsze dołożyć te 20-50zł i mieć dobrej jakości baniaczek i się nie martwić.

no nie do konca 20-50 zl zazwyczaj to 200-300 zl

Opublikowano

no racja - ja swego czasu kupiłem wromaka 160l za 140zł i to przecież z marżą sklepu, podatkami itp...

już wtedy uznawałem to za dumping cenowy, no i pękło wzmocnienie oczywiście...

ale czy inni producenci dają radę bardziej w to wątpię.... jedyna opccja to zamawiać z grubszego niż zwykle szkła :)

Opublikowano

Będę powtarzał do znudzenia Błędy konstrukcyjne Odnośnie zalewania 48h to za mało

Trzy dni to minimum dla czarnego Dla bezbarwnego 4-5 dni Zauważyliście że szkło wromaka jest ciemniejsze Mam i do takiego dostęp ,tansze 50% Made in china

Doskonale nadaje się na sumpy :) Jest powiedzenia ''tanie mięso psy jedzą '' Coś dobrego musi kosztować

Opublikowano
mnie poinformowano,że 48godz. stoi zalany przed opuszczeniem ,,fabryki"

w to nie uwierzę nigdy...

48-72h stoi suchy

potem go zalewają i stoi 48h?

i jest suszony, myty i pakowany?

i tak z 1000 akwariów dziennie? :lol:

Opublikowano

Dobra Panowie nie ma co teraz gadac a bo szklo jest ciemniejsze a bo testy za krotke nie ma co shizowac tych co maja te akwaria zaliczajac mnie do tej grupy !

przeciez nie kupie nowego baniaka po 1,5 miesiaca od zakupu poprzedniego poczekam 1,5 do 2 lat i wtedy kupie nowy bedzie to okazja do zakupu wiekszego ;) bogartszy o doswiadczenia !

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.