Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w to nie uwierzę nigdy...

48-72h stoi suchy

potem go zalewają i stoi 48h?

i jest suszony, myty i pakowany?

i tak z 1000 akwariów dziennie? :lol:

Dokładnie to jakieś totalne bzdury Mam znajomego w jednej z masowych firm I co tam się czasmi dzieje to śmiech na sali :D

Ja nigdy nie testuję Jesli zbiornik jest zrobiony dokładnie cieknąć nie ma prawa

Co do felernych zbiorników Nikt nikogo nie straszy To są same fakty

Opublikowano

a pomyśleć ilu ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego że mają pęknięte wzmocnienia wromaka :P

bo np pękło jak byli w pracy, pod pokrywą i nie zwrócili uwagi ;)

Opublikowano

dokladnie!

pewnie jest sporo takich osob sam sie zastanawialem czy tego nie zbagatelizowac i zostawic ale jakos nie potrafil bym sie cieszyc baniakiem wiedzac ze cos tam jest nie tak!

wstawilem wzmocnienie o 17cm dluzsze i 1.5 cm szersze mam nadzieje ze da rade nie wymienialem tylniego wzmocnienia bo nie jest pekniete zastanawialem sie nad tym ale zostawilem bo mial bym problem przy tej dlugosci z zamocowaniem rur do filtra itp

Opublikowano
dokladnie!

pewnie jest sporo takich osob sam sie zastanawialem czy tego nie zbagatelizowac i zostawic ale jakos nie potrafil bym sie cieszyc baniakiem wiedzac ze cos tam jest nie tak!

wstawilem wzmocnienie o 17cm dluzsze i 1.5 cm szersze mam nadzieje ze da rade nie wymienialem tylniego wzmocnienia bo nie jest pekniete zastanawialem sie nad tym ale zostawilem bo mial bym problem przy tej dlugosci z zamocowaniem rur do filtra itp

Nie pocieszaj się W najlepszym wypadku czeka cie to 8b204485388342b3.jpg

Standard wromak :)

Opublikowano
chyba w najgorszym !

Jakim cudem ta firma zostala dopuszczona do dzialalnosci ??

Powiem Ci że także się nad tym zastanawiam Co do pęknięcia chyba nie muszę tłumaczyć,czemu szyba pęka akurat za konćzącym się wzmocnieniem wzdłużnym :D

Opublikowano

Ludzie, o co Wam chodzi? ruch w interesie musi być ;)

Co, chcieli byście kupić jedno akwarium i mieć je przez wiele lat?

Przemek, jak będziesz za solidnie kleił to się pogrążysz ;)

Opublikowano

Masakra wiecie co ja przelkne kupno nowego baniaka ale juz widze reakcje mojej zony....

nie wiem juz co robic za jaka firma sie rozgladac to moze podpasuje cos pod pokrywe ktora juz mam

Opublikowano

a może lepiej spuść 80% wody i doklej poprzeczkę :P

i po prostu następne akwa kup na zamówienie ;)

Przemek i się dziwisz że ja skleiłem sobie sam? może mam pojedyńcze bąbelki, może mam gdzieniegdzie nieidealnie równy silikon, ale przynajmniej projektowo mam ideał i nie będę miał pretensji do nikogo jakby się coś stało - a zmotywował mnie do tego właśnie wromak moją poprzednią 160-tką ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.