slawek gorol Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #121 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ja nie reglamentuje. to tylko luzna uwaga w strone p.Moniki. i nie wypowiadam sie jako wladze klubu, tylko prywatnie. poza tym wszyscy wiemy o co chodzi.
Post_Mortem Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #122 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No wreszcie ktoś mnie poparł, thx Post Mortem. Żeby była jasność - ja bym nie wziął dwóch próbek pokarmu od firmy TAN-MAL, ale uważam, że nikt nie ma prawa oceniać zachowania kolegi w kategoriach etycznych i nie tylko.... Sławek, niestety wydźwięk Twojej poprzedniej wypowiedzi był taki, że odnosi się trochę inne wrażenie - zwłaszcza, że wspominając o pieniądzach można było odnieść wrażenie, że kolega został potraktowany jak złodziej. Możecie się ze mną nie zgadzać, ale uważam, że jeżeli Pani Monika uzna, że za dużo ją kosztuje to rozdawnictwo to zapewne sama opracuje mechanizmy ograniczające dostęp do próbek. Niewątpliwy plus dla kolegi za to, że podziękował publicznie Pani Monice i to się chwali pozdrawiam
Slawek-meszek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #123 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Panowie nie rozumie tej zbędnej dyskusji Jeżeli p Monika nie zwróciła uwagi nikomu, my tym bardziej nie powinniśmy, ze tak się wyrażę nie powinno nas to obchodzić kto co gdzie i jak Takie moje zdanie
Oman Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #124 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przetestuję to kupię większą ilość z ulotki:-))) a inni to że niby raz zamawiają? nie wierzę w to, zresztą nie ma limitów tak by mi nie wysłali więc proszę się nie czepiać!!! Pozdrawiam:-))) Uczciwi ludzie zamawiają raz. I tyle w tym temacie. 1
Tan-Mal Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor #125 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam, zakładałam,że pewne rzeczy sa oczywiste, ale okazuje się,że tak nie jest . Dobra wiadomość to taka,że próbki cały czas są dostępne i caly czas kompletnie gratis. Zła wiadomość to taka,że prośby w stylu "proszę mi wysłać najlepiej od razu kilogram " albo zamówienia na jeden adres pocztowy ale w różnych wariantach imienia , np X.Kowalski, Y.Kowalski nie będą realizowane. Pozdrawiam Monika Wisz
grzech_U Opublikowano 24 Sierpnia 2012 #126 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Próbki dotarły, bardzo dziękuję Pozdrawiam serdecznie
myszor81 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 #127 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Przesyłka doszła.Bardzo dziękuję
gregory_11 Opublikowano 6 Września 2012 #128 Opublikowano 6 Września 2012 Próbki dotarły. Bardzo dziękuję.
west000 Opublikowano 6 Września 2012 #129 Opublikowano 6 Września 2012 Przesyłka dotarła. Dziękuję i pozdrawiam.
dorota-sz Opublikowano 8 Września 2012 #130 Opublikowano 8 Września 2012 Czy i ja mogę prosić o gratisa Wprawdzie rybki będę mieć za około 10 dni, ale już dla nich wszystko gromadzę
Rekomendowane odpowiedzi