Harnas Opublikowano 21 Sierpnia 2012 #111 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dziekuje za probki. pozdrawiam
slawek gorol Opublikowano 22 Sierpnia 2012 #114 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Pablojogi,czy się mylę czy zamawiasz próbki któryś już raz z kolei ? Przypominam, że jak sama nazwa wskazuje to są PRÓBKI a nie darmowy pokarm na cały rok.
pablojogi Opublikowano 22 Sierpnia 2012 #115 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Przetestuję to kupię większą ilość z ulotki:-))) a inni to że niby raz zamawiają? nie wierzę w to, zresztą nie ma limitów tak by mi nie wysłali więc proszę się nie czepiać!!! Pozdrawiam:-)))
slawek gorol Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #116 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kwestia etyki i wlasnego sumienia. Myślę, ze pani Monika zgodzi sie ze mna, jezeli wprowadzimy ograniczenie do zamówienia tylko raz probek. W koncu to pieniądze, wiec szanujmy je.
pablojogi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #117 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Najlepiej opieprzyć i postraszyć sorry ale to nie jest dobra metoda, czepianie się mnie również więc proponuję skupić się na kimś innym, bez urazy ale ostatnio tylko na mnie się wyżywasz, brzydko bardzo!!!
slawek gorol Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #118 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ostatnie ostrzezenie z mojej strony
Post_Mortem Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #119 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Myślę, ze pani Monika zgodzi sie ze mna, jezeli wprowadzimy ograniczenie do zamówienia tylko raz probek. Z całym szacunkiem, ale władze Klubu nie powinny reglamentować dostępności do próbek pokarmu zwłaszcza, że oferta kierowana jest do wszystkich forumowiczów, a nie tylko do klubowiczów. pozdrawiam
pablojogi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #120 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No wreszcie ktoś mnie poparł, thx Post Mortem.
Rekomendowane odpowiedzi