Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego zdjecia trudno wnioskowac jaka to odmiana, najlepiej byloby spytac wlasciciela :wink::mrgreen: , ja mysle ze moze to byc odmiana Undu Reef, ale glowy nie dam :mrgreen:

Opublikowano
Wrzuciłem sporo zdjęć aulonek i non-mbuny i mam propozycje zablokowania dodawania zdjęć przez przypadkowe osoby, może to w przyszłości zaoszczędzić wiele niejasności i problemów. I jeszcze taka mała propozycja, żeby w typ: Peacocks zmienić porostu na aulonocary, a Haplochromines na non-mbuna.

Tak na szybko to zdjęcie przy aulonocara kandensis przedstawia jacobfraibergi :wink:

Dodawałem tylko zdjęcia z 100% pełną nazwa, jak jest podpisane np. jacobfraibergi ale bez dokładnego opisu (pełnej nazwy z pochodzeniem) to fotki nie dodaje. Bo sam nie mam na tyle wiedzy, żeby dokładnie oceniać jakie są dane odmiany, dlatego właśnie apelowałem jeszcze nawet na samym początku powstawania bazy, w starym temacie, o to żeby dodawać zdjęć nie mógł sobie każdy wdg. własnego widzimisię. Sprawa jest w toku jak widać i oby jak najszybciej się to udało wprowadzić, bo jakieś dziecko neo może narobić taki bałagan, ze z bazy zrobi się po prostu śmietnik.

Opublikowano

[*]Naprawilem zwalone naglowki w tabelce

[*]Zmienilem kolorystyke aby pasowala do forum.

[*]Dodalem caly system komentarzy ktory tylko czeka na uruchomenie (jw na logowanie).

[*]bledy ktore wystepowaly przy dodaniu fotek z galerii zostaly naprawione (?), a ew. dalsze powinny sie pol automatycznie raportowac na mejla :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chcę być sarkastyczny ale Lodotropheus to trochę strzał w stopę ;). Ktoś ( przepraszam ale nie znam nowych ludzi a oni pewnie nie znają mnie ) bardzo się napracował i chwała mu za to jednak w bazie jeszcze trzeba popracować. Oferuje swoją pomoc i pozdrawiam.