martin_84 Opublikowano 9 Października 2010 #111 Opublikowano 9 Października 2010 do rozm sie nie zgodze bo osiaga rozm w podobie yellowa...a i po co wpisywac rozmnazanie jezeli wszyskie pyszczaki maja tak samo?? a wg opisow mozna go w naturze spotkac na wodach bardzo plytkich
Perez666 Opublikowano 9 Października 2010 #112 Opublikowano 9 Października 2010 Yellow osiąga koło 12- 13cm a to co znalazłem na necie (nie jakieś stronki dzieciaków )to podawane było 8-10cm dla tej Cynotilapii...
kunta Opublikowano 9 Października 2010 #113 Opublikowano 9 Października 2010 Widzę że chyba tylko Sir_Yaro może dopisywać ryby. Można dopisać też Pseudotropheusa Acei Kambiri (Senga Bay). Ja próbuję na początek zrobić porządek z mbuną, zbieram narazie dane na kompie, później przerzucę do bazy.
Sir_Yaro Opublikowano 9 Października 2010 Autor #114 Opublikowano 9 Października 2010 Dodałem rybkę Widzę że chyba tylko Sir_Yaro może dopisywać ryby. Można dopisać też Pseudotropheusa Acei Kambiri (Senga Bay). Ja próbuję na początek zrobić porządek z mbuną, zbieram narazie dane na kompie, później przerzucę do bazy. Nie tylko ja. Ale grupa na prosbe Daniela jest ograniczona. Nie pamietam w tej chwili dokladnie do jakich grup ale jak zgaduje do tych bardziej administracyjnych... Co lepsze wlasnie sprawdzilem i ty kunta tez jestes w grupie administracyjnej ktora moze robic w bazie prawie wszystko. W tym dodawac nowe ryby... Guzik jest obok guzika wylogowania... Mysle ze to nie jest zadna tajemnica kto w tej grupie jest: Sir_Yaro czester_ danielj harisimi kisor kunta MateuszT SiEmIoN sysgone Trzeba uprawnienia moderatora mieć. Zdjęcia mogą być tylko z Galerii lub Albumu KM - i też mogą być dodane tylko przez moda. To tez tak nie do konca. Trzeba byc klubowiczem, administratorem albo byc w grupie moderatorow bazy ryb - tak jak ty.
kunta Opublikowano 9 Października 2010 #115 Opublikowano 9 Października 2010 Ja szukalem I nie moglem znalezc przycisku. Kto jest kim kazdy moze sprawdzic w kazdej chwili tu:http://forum.klub-malawi.pl/memberlist.php?mode=group - ja ostatnio w taki sposob dowiedzialem sie ze jestem w grupie Baza Ryb. EDIT. Wróciłem do domu i pewnie że jest przycisk Dodaj - oj starość nie radość
Sir_Yaro Opublikowano 9 Października 2010 Autor #116 Opublikowano 9 Października 2010 Ja szukalem I nie moglem znalezc przycisku. Kto jest kim kazdy moze sprawdzic w kazdej chwili - wystarczy ogladnac grupy - ja ostatnio w taki sposob dowiedzialem sie ze jestem w grupie Baza Ryb. Ale teraz widzisz go ?
Sir_Yaro Opublikowano 9 Października 2010 Autor #118 Opublikowano 9 Października 2010 * Moderatorzy i Administratorzy moga juz usuwac zdjecia
martin_84 Opublikowano 9 Października 2010 #119 Opublikowano 9 Października 2010 perez mowisz mi o stronach dla dzieciakow i o stronach "dla ludzi doroslych" a ja mowie o wfce ktora widzialem na wlasne oczy. mlode mam od samca F0 i samicy niespokrewnionej F1 (mlode sa wiec F2).wiec juz Twoje strony mozesz spakowac na polke dla dzieci bo samce 6-7cm jeszcze nie sa do konca wybarwione (w porownaniu do taty), nie mowiac o 5 cm samicy ktora poza paroma oznakami do rozpoznania plci nadal ma barwy mlodziezy...no ale mniejsza o wiekszosc...grunt ze fajowo wyglada no i kolejna prozba...zdjecie dodane juz w galerii, wiec prosze czy mozna by je dodac do opisanego wczesniej gatunku http://galeria.klub-malawi.pl/details.php?image_id=10006&mode=search
nabe Opublikowano 10 Października 2010 #120 Opublikowano 10 Października 2010 Tak przy okazji, czy wy osobiście mierzycie te ryby, w sensie: odłowić i przystawić miarkę, bo tak na oko przez szybę to ...ja nie wiem co to była za ryba, ale taakie oko miała - o TAKIE duże
Rekomendowane odpowiedzi