Sir_Yaro Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor #51 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dodalem jeszcze filtracje po temperaturze i trudnosci. Jakby ktos mogl sprawdzic filtracje po temperaturze czy dziala dobrze i logicznie... Bo ta czesc byla troche pokrecona i sam sie pare razy pogubilem co i jak sprawdzac.
kotangch Opublikowano 7 Sierpnia 2010 #52 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Proponuje w wyszukiwaniu możliwość zaznaczenia dwóch typów diety, tzn np. roślinożerne i wszystkożerne oraz mięsożerne, i wszystkożerne.
Sir_Yaro Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor #53 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Proponuje w wyszukiwaniu możliwość zaznaczenia dwóch typów diety, tzn np. roślinożerne i wszystkożerne oraz mięsożerne, i wszystkożerne. zrobione
kunta Opublikowano 7 Sierpnia 2010 #54 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jakiś czas temu próbowałem usystematyzować sobie Labeotropheusy. Oprócz tych które wprowadziłeś do bazy są jeszcze: Fuelleborni: Blue Eastern MC Eccles Reef Chiofu Trewavasae: Chiloelo Chiofu Bay Higga Reef Masinje Nkhata Bay Ochre Thundu Tumbi Reef Jeżeli można prosiłbym o ich zweryfikowanie bo dane mam z internetu, a tam różnie bywa.... :-) Czemu nie można dodawać zdjęć z galerii? Próbowałem ale nie idzie :-(
Sir_Yaro Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor #55 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jakiś czas temu próbowałem usystematyzować sobie Labeotropheusy. Oprócz tych które wprowadziłeś do bazy są jeszcze: Fuelleborni: Blue Eastern MC Eccles Reef Chiofu Trewavasae: Chiloelo Chiofu Bay Higga Reef Masinje Nkhata Bay Ochre Thundu Tumbi Reef Jeżeli można prosiłbym o ich zweryfikowanie bo dane mam z internetu, a tam różnie bywa.... :-) Czemu nie można dodawać zdjęć z galerii? Próbowałem ale nie idzie :-( rybek Ci nie zweryfikuje ale problem z dodawaniem moge rozwiazac.... DO jakiej ryby chcesz cos dodac i jaki link? Bo moze jest jakis blad i trzeba poprawic...
kunta Opublikowano 7 Sierpnia 2010 #56 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 DO jakiej ryby chcesz cos dodac i jaki link? Bo moze jest jakis blad i trzeba poprawic... Dajmy na to: Do tej http://bazaryb.klub-malawi.pl/index.php?action=show_fish&id=84 ryby chciałem dodać to http://galeria.klub-malawi.pl/data/media/6/maison.jpg zdjęcie. BTW: Czy w ogóle ja mogę dodawać zdjęcia (bo w wolnym czasie bym powiązał co nieco ze sobą)
Sir_Yaro Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor #57 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Juz wiem o co lata. DOdawanie dziala tylko dla linkow z albumu: http://album.klub-malawi.pl/v/Ryby/?g2_page=2 "Fotografie ryb z jeziora Malawi pogrupowane wg. rodzajów oraz gatunków " Bede musial dorobic jeszcze dodawanie linkow z galerii. Dopiero dzis zorientowalem sie ze to cos innego... Jesli tylko jutro bede mial czas to dopisze dodawanie linkow z galerii.... Chyba ze spac mi sie nie bedzie dzis w nocy chcialo...
Sir_Yaro Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor #59 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ładnie Bezsenna noc? Zrobione. Sprawdz czy dziala poprawnie...
kunta Opublikowano 8 Sierpnia 2010 #60 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Działa fajnie. Trochę się natrudziłem z pierwszym zdjęciem bo próbowałem wkleić adres zdjęcia, ale w końcu po kilku próbach doszedłem do tego że wystarczy wkleić adres strony na której ono jest. Spoko sprawa. Coraz piękniejsza ta baza :-)
Rekomendowane odpowiedzi