Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróci, wróci.... bez naszego działu DIY nie wytrzyma za długo, taka już to natura :P:wink:

Nie ma się co żegnać bo on nigdzie nie odchodzi. :wink: Musieli by mu wszystkie śrubokręty i inne narzędzia pozabierać :lol::lol:

Moja rada: Makok nie pij tyle wieczorami bo się jeszcze 30 razy będziesz żegnał :lol:

Opublikowano

Ja też chciałbym ci podziękować za wiedzę DIY za experymenty DIY za doradztwo DIY i za jestestwo w klubie za rozmowy o pierdołach na czacie i mam nadzieje że się spotkamy kiedyś na jakiś targach czy innych akwawalentynkach.

Opublikowano

Kurde czytając ten wątek czuję się jakby Makok odchodził na zawsze i to były jego ostatnie słowa. Pawiookie śliczne rybska. Powiem szczerze, że nawet chciałam zakładać taki zbiornik, ale to na przyszłość (oczywiście jako drugi), bo teraz miejsca nie ma. No i też oczarowało mnie akwa Rafała, a trochę odtrąca do dziś ich karmienie żywym robactwem czy też rybkami. Jak już będziesz miał wrzuć jakieś fotki :D

Opublikowano

Na odpowiednie akwarium dla pawiookich znajdą się odpowiednie ryby w Malawi ... dużo ładniejsze :mrgreen::mrgreen::mrgreen: .

Makok z jego zacięciem do zmian za 2 miechy przerobi SA, za następny miesiąc Tange i po wakacjach będzie znowu Malawistom ;)