Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cholera w tym domu mogę liczyć tylko na Yellowki ,Tate i psa. I to w takiej kolejności.

Ja poproszę ten tekst wkleić na stałe do Humoru :D Dawno się tak nie uśmiałem :lol:

Ok macie moją zgodę ;) czasami mam rozbrajające teksty :P

i tym razem powiem tylko rybom i psu. 100 % pewności że nikt się nie wygada.

i parudziesięciu klubowiczom;)[/quote:8gxsbywb]

Czester chyba się nie wygadasz :D:P

Chyba, że to 24 Grudnia :twisted:

Nie - 25 sierpień :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moi drodzy,

Odzywają się klubowicze którzy chcieli by wejść w piosiadanie Karty klubowej, co oznacza nic innego jak kolejna fale produkcyjno wysyłkową. Jesli ktos ma opłacone składki i pragnie stać sie posiadaczem karty klubowej, to prosze o maila lub PW. Zbiore kilku chętnych, wygeneruje i wyśle karty.

Kot.

Opublikowano

..wracając do wątku "pasje.." - z okazji niedługiego w czasie odpalenia mojego malawi nabylem zegarek "nurkowy" do podwodnych prac w zbiorniku:)

http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/di ... 007-03.jpg

tak przy okazji - co myślicie o pomyśle wymiany towarowo - pieniężnej na forum rzeczy nieakwarystycznych ?

Szczerze - wydaje mi się, że to zawsze pewniej od klubowicza nabyć niż na alledrogo na ten przykład. Na Forum miłośników zegarków taka giełda nie-zegarkowa działa..

pozdrawiam

Opublikowano

Nie bardzo ciekawy pomysł zamieszczenia takiego działu na forum IMHO ofc. Dziwnie jest wchodząc na forum akwarystyczne natknąć się na mini allegro :wink: To moje zdanie, bez urazy dla miłośników zegarków itp. :wink:

Opublikowano

na naszej gieldzie jest kategoria "pozostale" :) uwazam ze to nie jest zly pomysl, ale pod jednym warunkiem - ze jedynie klubowicze i tylko klubowicze mogliby z niego korzystac, sympatycy i cala reszta nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie ... (a raczej czytajcie)

Mam takiego dylemata ,a raczej mój tata. Kupiliśmy końcówke tłumika do auta i sens w tym że nie bardzo wiemy jak go założyć ... Zazwyczaj tłumiki były na śróbki albo objemki czy inne tego typu bajery. A tu nic ... I tu pytanie czym takie coś przymocować ? Prosze o szybkie (jak zazwyczaj) odpowiedzi ,bo 25 jedziemy na wakacje a mam(y) sentyent do ładnego dźwięku auta.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.