Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam takie zabojcze pytanko: czy poprzednia karte mam wyrzucic do kosza? Nosze ja w portfelu odkad ja dostalem... ale nigdzie nie ma na niej daty waznosci, a jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby gosc w sklepie sprawdzal jej autentycznosc. :)

Opublikowano

nie no, poprzednie karty są jak najbardziej aktualne. Po prostu mieniliśmy szate 2 lata temu, zeby było adekwatnie do nowego logo i w ogóle. Jednak jesli masz poprzednią (sam mam poprzednią) to poczekaj juz do maja 2009. Wtedy po upożądkowaniu spraw urędowych w klubie, wszyscy aktualni klubowicze dostana nowe katy plastikowe.

Kot.

Opublikowano
Jupi...Czekam z niecierpliwością...No i na zmianę statusu of kors 8)

No i się doczekałes :P

Jutro laminowanie, bo po moim wczorajszym poście posypały sie maile o karte :) Na razie mam przygotowane dla:

Yaro

$ticz

slawekosw

marcinmarg

grzechp

greghor

Jak ktos jeszcze chce w tym rzucie to ma czas do jutra :)

Kot.

Opublikowano

VDR - krotkofalowcem jestem juz od wielu lat, chyba tak prawie od podstawówki :-) SP5ULE

nooo prosze, ja w sumie niedawno zrobilem licencje - 2-3 lata czy jakos tak - a znak - SQ5VDR ;]

w razie co przemiennik radomski, czasami slucham tez warszawskiego na 70cm ;]

Opublikowano
Moja przygoda w lesie sie skończyła jak wlazłem w gó...o jakiegoś być może Labka...Wiec jakoś do lasu podchodzę negatywnie :lol:

Nie no Labladory to z natury mądre psy i nie sra*ą byle gdzie ... mój sam tylko robi to w kącie przy płocie gdzie nikomu to raczej nie przeszkadza ,a w zagrodzie też w kącie na piasku nigdzie indziej ... A jak wychodze z żarciem (naawet takim dla ludzi) to podchodzi do furtki, robi oczy jak kot ze shreka i jak mu nie dam to piszczy ... ale wystarczy ze mu dam np. jednego chipsa i już merda ogonem poliże i jak sie wją wypuści to sie tuli ... taki głupiutki psiak ... A co do lasu to wleźć w coś nieprzyjemnego to nic ... chyba ze to placek krowy ... ;) "Mina poślizgowa" :lol: Więc trza patrzeć w co sie włazi :twisted:

Opublikowano
ale wystarczy ze mu dam np. jednego chipsa i już merda ogonem poliże i jak sie wją wypuści to sie tuli ... taki głupiutki psiak ...

Gdzie czytales o karmieniu psow takimi smakolykami? :?

Opublikowano

A ja wchodze do lasu, choć patrze pod nogi :) To kolejne moje hobby. Lubie cos na krztałt survivalu, ale nie taki komercyjny, zorganizowany, gotowanie korzonkow i podcieranie sie patykiem, ale zebrałem całkiem porzadny sprzęt kempingowy, i robie różne wypady, a to spłyne z kumplem kanadyjka przez pół polski mając 100 zl w kieszeni, a to w czasach kiedy wszyscy pływaja superłajbami z kiblem i prysznicem, to ja z kumplami wynajmuje omegę, i zegluje z namiotem :). 2 tygodniowe spływy kajakowe z całym sprzetem upchanym w kajakach i td. W tym roku szykuje się do wyprawy rowerowej wraz z żonką. Właśnie konstrułuje przyczepke rowerową, i zamówilem materiał na sakwy. Jako miłośnik DIY sporo wyposazenia robie sam :) (spływając kanadyjką spałem w namiocie który sam uszyłem :) ).

Kot.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.