Oman Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor #81 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zresztą ktoś we wcześniejszych postach twierdził, że tą filtrację w tym zbiorniku sam kubełek powinien ogarnąć...
marcin73m Opublikowano 8 Stycznia 2021 #82 Opublikowano 8 Stycznia 2021 10 minut temu, Oman napisał: Zresztą ktoś we wcześniejszych postach twierdził, że tą filtrację w tym zbiorniku sam kubełek powinien ogarnąć... owszem, ale pewnie miał na myśli Fluvala FX6
aro600 Opublikowano 8 Stycznia 2021 #83 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Nie zapominajmy ze kolega nie robi akwarium dla ryb naszego biotop tylko dla ryb z Amazonia, szczegółowo dla Altum i dyskowców, a to ryby które nie potrzebują, a wręcz nie lubią silnego prądu wody w naturze wybierają miejsca raczej z wodą stojąca lub wolno płynąca.
Oman Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor #84 Opublikowano 8 Stycznia 2021 5 minut temu, aro600 napisał: Nie zapominajmy ze kolega nie robi akwarium dla ryb naszego biotop tylko dla ryb z Amazonia, szczegółowo dla Altum i dyskowców, a to ryby które nie potrzebują, a wręcz nie lubią silnego prądu wody w naturze wybierają miejsca raczej z wodą stojąca lub wolno płynąca. Dokładnie tak
Oman Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor #85 Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Kolejny etap: Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Oman
Oman Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor #86 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Cześć ponownie, Chciałbym do powyzszej instalacji wpiac cos na zasadzie automatycznej podmiany wody. Chcialbym wezem 12/16 wpompowywac wode do akwarium - podstawiam banke 20l pod akwa, wsadzam do niej waz, wlaczam i cos mi zasysa i wpompowuje do instalacji i akwa. W jaki sposob to rozwiazac? Dzieki za pomoc
Oman Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor #87 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zbiorniczek już jest 170 x 45 x 60 cm 3
aro600 Opublikowano 2 Lutego 2021 #88 Opublikowano 2 Lutego 2021 To ten moment w zakładaniu wyczekiwanego akwarium, gdy widok pustego szkła z zaświęconym światłem cieszy oka jak najpiękniejsze akwarium z aranżacją ;-) Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka 2
Oman Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor #89 Opublikowano 2 Lutego 2021 3 godziny temu, aro600 napisał: To ten moment w zakładaniu wyczekiwanego akwarium, gdy widok pustego szkła z zaświęconym światłem cieszy oka jak najpiękniejsze akwarium z aranżacją Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka Dokładnie !
Oman Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor #90 Opublikowano 5 Lutego 2021 Rybcie pływają w wodzie ze starego akwa, teraz codzienna dolewka ok 30l wody, żeby nie było zbyt dużych skoków ph, kh i gh:) 1
Rekomendowane odpowiedzi