relativedegree Opublikowano 16 Kwietnia 2019 #51 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Te rurki i muszelki to na stałe w akwarium planujesz mieć ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bartek_De Opublikowano 16 Kwietnia 2019 #52 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ja wiem ... ? Jak przeglądałem galerie, to są tam podobne zbiorniki. Jedne też tylko po 5 - 6 kamieni, inne także 2-3 główne i kilka z boku. No może [mention=8136]Falcowski[/mention] mógłby jeszce kilka mniejszych dołożyć. Ale moim zdaniem jest ok. Nie chodzi o kamienie. Dla nonmbuny nie potrzeba ich za wiele Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Merlot Opublikowano 16 Kwietnia 2019 #53 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ja w swoich 960l miałem może z 8 kamieni dla non mbuny 1
Falcowski Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor #54 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Bartkowi raczej chodziło o muszelki albo doniczki. Rurki i doniczki wywaliłem, bo słabo to wyglądało. Muszelki, póki są czyste, to pięknie wyglądają przy wieczornych kolorach i na razie poleżą. Zanim podrosną, to coś niech wypełnia tą pustkę. Wprawdzie niebiotopowo, ale przynajmniej jakieś urozmaicenie. Aparat tego nie odda. Poniżej czerwień połączona z aktyniką (aktynika to granica ultafoletu, dla niewtajemniczonych). Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Falcowski
Falcowski Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor #55 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 A tu sama aktynika: 1
relativedegree Opublikowano 16 Kwietnia 2019 #56 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jak dla mnie ani jedno światło ani drugie nie wygląda dobrze. Tak samo jak muszelki, ale gust ma każdy swój. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozner Opublikowano 16 Kwietnia 2019 #57 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Muszelki mogłyby być, ale nie takie. W Malawi też przecież żyją ślimaki i też zdychają pozostawiając muszle. Te muszle upodabniają to akwarium jescze bardziej do morszczyzny. Jeśli Ci się podoba, to ok, ale nie wygląda to dobrze. 3
halabala Opublikowano 23 Kwietnia 2019 #59 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Jak dla mnie to taka parodia Malawi sory 3
Falcowski Opublikowano 10 Maja 2019 Autor #60 Opublikowano 10 Maja 2019 Rybki dziś mniej dostały jeść, to powędrowały na pastwisko na kominie Sorki za jakość, ale nie chciałem im błyskać.
Rekomendowane odpowiedzi