Falcowski Opublikowano 17 Września 2019 Autor #91 Opublikowano 17 Września 2019 Dwa White Lipsy walczą, a szeryf Kadango je rozdziela - ostra walka. 3
darianus Opublikowano 17 Września 2019 #92 Opublikowano 17 Września 2019 Piękne sceny, faktycznie Kadango zachowuję się jak strażnik z Texasu I kolejny raz potwierdza się się że Mdoki to nie takie ciapy na jakie wyglądają 1
Falcowski Opublikowano 17 Września 2019 Autor #93 Opublikowano 17 Września 2019 Tu jeszcze klatka z filmu:
Falcowski Opublikowano 6 Października 2019 Autor #94 Opublikowano 6 Października 2019 Trochę słoneczka zawitało do mojej laguny
Falcowski Opublikowano 7 Października 2019 Autor #95 Opublikowano 7 Października 2019 Szczęśliwa parka w stanie błogosławionym: 2
Falcowski Opublikowano 20 Października 2019 Autor #96 Opublikowano 20 Października 2019 Inkubująca Yellowka. 15. dzień. Chyba już odłowię.
Falcowski Opublikowano 21 Października 2019 Autor #97 Opublikowano 21 Października 2019 Karmienie pysi - krewetka bałtycka, rozmiar 2-3 cm. 6
iquitos68 Opublikowano 21 Października 2019 #98 Opublikowano 21 Października 2019 Ciekawy pomysł z karmieniem krewetkami bałtyckimi. Chociaż osobiście trochę bałbym się, że razem z krewetkami do akwarium trafi coś niechcianego - pasożyty, pierwotniaki, inne żyjątka. Kiedyś za czasów rośliniaka pozyskałem z pobliskiego stawu moczarkę. Posadziłem ją w akwarium. Potem dziwiłem się co to za dziwne malutkie stworzonka zadomowiły się w zbiorniku 2
pozner Opublikowano 22 Października 2019 #99 Opublikowano 22 Października 2019 5 godzin temu, iquitos68 napisał: Chociaż osobiście trochę bałbym się, że razem z krewetkami do akwarium trafi coś niechcianego - pasożyty, pierwotniaki, inne żyjątka. Kiedyś za czasów rośliniaka pozyskałem z pobliskiego stawu moczarkę. Posadziłem ją w akwarium. Potem dziwiłem się co to za dziwne malutkie stworzonka zadomowiły się w zbiorniku Ryzyko przywleczenia czegoś ze środowiska morskiego (słonowodnego) jest dużo mniejsze, niż ze środowiska słodkowodnego. Dlatego mrożonki z morskich stworzeń są polecane jako bezpieczniejsze. 4
Falcowski Opublikowano 22 Października 2019 Autor #100 Opublikowano 22 Października 2019 11 godzin temu, pozner napisał: Ryzyko przywleczenia czegoś ze środowiska morskiego (słonowodnego) jest dużo mniejsze, niż ze środowiska słodkowodnego. Dlatego mrożonki z morskich stworzeń są polecane jako bezpieczniejsze. Też tym się kierowałem decydując na żywe dożywianie.
Rekomendowane odpowiedzi