Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 24.04.2018 o 23:03, TOMKUD napisał:

Jestem pod wrażeniem twojego zbiornika , niesamowicie to zaaranżowałeś , przecież to tylko 90 cm , niesamowite:)

@TOMKUDdziękuje za komentarz ;).

Zbiornik dalej funkcjonuje. Przede mną mała modernizacja systemu filtracji i poprawienie cyrkulacji w zbiorniku. Będę chciał zrezygnować z filtrów wewnętrznych Aquaela i jednego Eheima. Docelowo planuje Eheim 2215 + Cyrkulator. Zastanawiam się co kupić. Zacznę chyba od czegoś budżetowego.

W niedalekiej przyszłości zaktualizuje temat o nowe zdjęcia i może też film. ?

Opublikowano (edytowane)

Spóźniłeś się na konkurs Akwarium Roku!! ? naprawdę super aranż ? powodzenia w hodowli!!

Edytowane przez Mróz
Opublikowano

Aranż na prawdę robi mega wrażenie, super Ci to wyszło? Gratulacje. Wrzuć jakieś aktualne fotki, jestem ciekawy jak to wyglada po prawie roku

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Całkiem ciekawie wybarwiony samiec, ale drugi może go dogonić w niedługim czasie. Akwarium bardzo ładnie urządzone tylko ten falownik strasznie miota rybami 😂

• Lubię to 1
Opublikowano

Aranżacja bardzo ładna!

Jedynie mam dwa małe zastrzeżenia.Mianowicie- pierwsze to o czym wspomniał kolega czyli falownik jest zdecydowanie za mocny...No i druga to patrząc na Twojego wybarwionego samca saulosi,śmiem twierdzić że nie jest on najlepszej jakości. 

Tak czy inaczej życzę powodzenia :)