TOMKUD Opublikowano 24 Kwietnia 2018 #41 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Jestem pod wrażeniem twojego zbiornika , niesamowicie to zaaranżowałeś , przecież to tylko 90 cm , niesamowite
salava8 Opublikowano 26 Października 2018 Autor #42 Opublikowano 26 Października 2018 W dniu 24.04.2018 o 23:03, TOMKUD napisał: Jestem pod wrażeniem twojego zbiornika , niesamowicie to zaaranżowałeś , przecież to tylko 90 cm , niesamowite @TOMKUDdziękuje za komentarz ;). Zbiornik dalej funkcjonuje. Przede mną mała modernizacja systemu filtracji i poprawienie cyrkulacji w zbiorniku. Będę chciał zrezygnować z filtrów wewnętrznych Aquaela i jednego Eheima. Docelowo planuje Eheim 2215 + Cyrkulator. Zastanawiam się co kupić. Zacznę chyba od czegoś budżetowego. W niedalekiej przyszłości zaktualizuje temat o nowe zdjęcia i może też film.
bakus_44 Opublikowano 26 Października 2018 #43 Opublikowano 26 Października 2018 Fajny serpentynit i przemyślana aranżacja Życzę większego litażu w przyszłości.
Mróz Opublikowano 26 Października 2018 #44 Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Spóźniłeś się na konkurs Akwarium Roku!! naprawdę super aranż powodzenia w hodowli!! Edytowane 26 Października 2018 przez Mróz
Bartek_De Opublikowano 26 Października 2018 #45 Opublikowano 26 Października 2018 Aranż na prawdę robi mega wrażenie, super Ci to wyszło? Gratulacje. Wrzuć jakieś aktualne fotki, jestem ciekawy jak to wyglada po prawie roku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salava8 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #46 Opublikowano 22 Grudnia 2018 W dniu 26.10.2018 o 14:31, Mróz napisał: Spóźniłeś się na konkurs Akwarium Roku!! naprawdę super aranż powodzenia w hodowli!! @Mróza jest taki konkurs? W dniu 26.10.2018 o 15:01, Bartek_De napisał: Aranż na prawdę robi mega wrażenie, super Ci to wyszło? Gratulacje. Wrzuć jakieś aktualne fotki, jestem ciekawy jak to wyglada po prawie roku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka @Bartek_Dedziękuje za komentarz. Na początek przygotowałem krótki film :). Zdjęcia wrzucę w niedalekiej przyszłości. Aranżacja z Chindongo Saulosi ma już ponad rok. Akwarium nie sprawia większych problemów. Największym wyzwaniem jest nalot na szybach oraz utrzymywanie piasku w czystości. Regularne podmiany (raz na 7 - 14 dni) oraz serwis pozwalają utrzymać szkło w czystości. Ryby przybierają na masie, pewnie możecie zauważyć ciekawie wybarwionego samca. Tak jak zapowiadałem wcześniej zmodyfikowałem trochę system filtracji. Aktualnie za filtrację odpowiada Eheim 2215 i cyrkulator JVP-102. Po modyfikacji, czystość piasku znacząco się poprawiła. Muszę przyznać cyrkulator jest dość mocny i wzrusza trochę piasek w niektórych miejscach. 10
iquitos68 Opublikowano 22 Grudnia 2018 #47 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Akwarium super. Ale na brawa zasługuje też bardzo fajnie zmontowany filmik, Brawo 1
Mynio Akwa Opublikowano 22 Grudnia 2018 #48 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Całkiem ciekawie wybarwiony samiec, ale drugi może go dogonić w niedługim czasie. Akwarium bardzo ładnie urządzone tylko ten falownik strasznie miota rybami 1
egon44 Opublikowano 23 Grudnia 2018 #49 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Aranżacja bardzo ładna! Jedynie mam dwa małe zastrzeżenia.Mianowicie- pierwsze to o czym wspomniał kolega czyli falownik jest zdecydowanie za mocny...No i druga to patrząc na Twojego wybarwionego samca saulosi,śmiem twierdzić że nie jest on najlepszej jakości. Tak czy inaczej życzę powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi