Sarar Opublikowano 2 Stycznia 2020 #72 Opublikowano 2 Stycznia 2020 10 godzin temu, salava8 napisał: Właśnie chyba wychodzi na to, że mam Pyszczaki Coral Dziękuję To było dobre zakończenie roku. Aranżacja reprezentująca środowisko jeziora Malawi zdobyła 1 miejsce w europejskim konkursie Web Aquascaping Contest 2019 (kategoria Biotop). Pozdrawiam! Brawo! Tak z ciekawości, ile czasu zajęło Ci wyselekcjonowanie kamieni na składzie a potem ich przygotowanie i ułożenie w akwa żeby osiągnąć taki efekt? Pomijając już lata doświadczenia w urządzaniu zbiorników.
salava8 Opublikowano 13 Marca 2020 Autor #75 Opublikowano 13 Marca 2020 Dziękuję wszystkim za gratulację :). W dniu 3.01.2020 o 00:34, Sarar napisał: Brawo! Tak z ciekawości, ile czasu zajęło Ci wyselekcjonowanie kamieni na składzie a potem ich przygotowanie i ułożenie w akwa żeby osiągnąć taki efekt? Pomijając już lata doświadczenia w urządzaniu zbiorników. Na składzie kamienia byłem chyba 4 razy, zawsze około godziny, nie udało mi się za jednym razem wszystkiego wybrać ;). Trochę czasu też poświeciłem już w domu na układanie ;), ale udało się w jedną sobotę to ułożyć i zbiornik zalać
salava8 Opublikowano 16 Marca 2020 Autor #76 Opublikowano 16 Marca 2020 Poniżej kilka zdjęć z bliższej perspektywy :). Niestety aranżacja musiała przymusowo przestać istnieć z powodu awarii. Akwarium rozszczelniło się na łączeniu szyb. Była mała powódź, ale udało się uporać z sytuacją bez większych strat. 3
Rekomendowane odpowiedzi