pavlofico Opublikowano 9 Stycznia 2018 #21 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jak chcesz to podlec do mnie to dam ci trochę na próbę pokarmów. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
salava8 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor #22 Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Aktualnie jestem w delegacji we Wrocławiu, ale dzięki za propozycję . Edytowane 9 Stycznia 2018 przez salava8
salava8 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor #23 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Moje Pyszczaki rozwijaj się bez problemów. Na filmie przedstawiłem karmienie w dniu 40. Zapraszam do oglądania 3
MatiK Opublikowano 21 Stycznia 2018 #24 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wyciągasz węże i wyłączasz filtrację na czas zdjęć i filmów?
salava8 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor #25 Opublikowano 21 Stycznia 2018 2 minuty temu, MatiK napisał: Wyciągasz węże i wyłączasz filtrację na czas zdjęć i filmów? Wtedy głównie robiłem zdjęcie całego zbiornika, przy okazji nakręciłem ten film, ale tak, na czas sesji wyciągnąłem osprzęt techniczny ze zbiornika.
MatiK Opublikowano 21 Stycznia 2018 #26 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Mhm... jak dla mnie bez sensu, ale ok na filmiku to trochę psuje efekt, woda stoi i widać to po tafli
AKWA ŁOBUZ Opublikowano 21 Stycznia 2018 #27 Opublikowano 21 Stycznia 2018 4 minuty temu, salava8 napisał: Wtedy głównie robiłem zdjęcie całego zbiornika, przy okazji nakręciłem ten film, ale tak, na czas sesji wyciągnąłem osprzęt techniczny ze zbiornika. Przyzwyczajenie z rośliniaków Dla malawisty to herezja Ruch tafli wygląda pięknie na zdjęciach i daje bardziej naturalny wygląd. Mateusz wystrój świetny, klimatyczny. Tej długości zbiornika brakuje ale to już pewni CI wszyscy pisali. Ale naprawdę zbiornik zrobiłeś świetny.
salava8 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor #28 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Głównym problemem jest szpetny zielony wlot do filtra Eheim 2215 :), może go kiedyś wymienię, no i szpetna grzałka. Zgodzę się, są plusy i minusy takiego rozwiązania. Dzięki @AKWA ŁOBUZ
Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Stycznia 2018 #29 Opublikowano 21 Stycznia 2018 24 minuty temu, salava8 napisał: Głównym problemem jest szpetny zielony wlot do filtra Eheim 2215 :), może go kiedyś wymienię, no i szpetna grzałka ...możesz pomalować czarnym akrylem albo co niektórzy stosują nałożyć dużą czarną koszulkę termokurczliwą. A grzałkę możesz położyć płasko za kamieniami. Te zabiegi nie spowodują ,że sprzęt zniknie..ale będzie mniej widzialny:)
przemo-h Opublikowano 21 Stycznia 2018 #30 Opublikowano 21 Stycznia 2018 No rzeczywiście tych nawyków z wyjmowaniem sprzętu możesz się sokojnie przy nas oduczyć. To nie jest ADA Aquascaping Contest. My lubiny ruch tafli, a przy okazji w twoim przypadku tych paprochów na niej nie będzie tak widać?. Świetnie wykorzystałeś wymiary tego zbiornika. Dobra robota!
Rekomendowane odpowiedzi