Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i super ;) to teraz do czytania o pokarmach. Kupię co trzeba przed rybami, żeby nie brakło. No i się problem rozwiązał.

Opublikowano

Tylko jeśli zanim wpuścisz ryby, dopracuj zbiornik pod względem aranżacji, a przede wszystkim ustabilizuj biologię bo inaczej będziesz pisał posty typu "padają mi ryby, pomocy" Eljot dobrze radzi z dietą.

Opublikowano

Spokojnie o tym wiem, aż tak zielony nie jestem... Ale dzięki za przypomnienie. Jakieś rady co do przyspieszenia procesu? Słyszałem o moczu, ale nie przekonuje mnie jakoś to ;P tym bardziej jak się żoną dowie! :D może jakieś bakterie polecisz?

Opublikowano
Ale dzięki za przypomnienie. Jakieś rady co do przyspieszenia procesu? Słyszałem o moczu, ale nie przekonuje mnie jakoś to ;P tym bardziej jak się żoną dowie!

..obyś nie był następnym przyspieszającym z problemami. Poszukaj na forum a znajdziesz.. z tym ,że często to "szybciej " trwało około miesiąca i dłużej. Ja odradzam..ale wybór jest Twój.

Opublikowano

Na spokojnie Jarku startuj zbiornik bez żadnego przyśpieszania. W akwarystyce pośpiech jest potrzebny przy ścieraniu wody z podłogi.

Opublikowano

Oczywiście zapraszam do wstąpienia do klubu i otrzymania statusu klubowicza. Uzyskujesz przez to dostęp do artykułów pomocnych w dalszej hodowli pielęgnic Malawi, masz rabaty na zakup ryb, a nawet już sprzętu u naszych partnerów, możesz przeglądać w pełnej rozdzielczości zdjęcia ryb i zdobywać gadżety dostępne jedynie dla klubowiczów.

Życzę powodzenia w dalszej hodowli i jeśli masz pytania zadawaj je w odpowiednich działach.