Skocz do zawartości

Czarna Perła 2


Rekomendowane odpowiedzi

Re: michał_j


Dzięki w razie czego zadzwonię :)


Re: troad


Obsada zostaje, dojdzie jeden gatunek (przyjaciół się nie oddaje ze względu na większe lokum)


Re: LECHPL


Nie chcę tam upychać 666,9l wody brutto :) ale zazwyczaj w brutto się podaje swoje pojemności.

Tak na prawdę jak wejdzie tam 550 to będzie dobrze. A i tak jest to baniak 666l :)


A na koniec dodam jeszcze, że szafka skręcona, ciężkie to jest bydlę ale pancerne :) Moje skromne 110kg to żart w porównaniu z jej nośnością :)

Poszło 5 piwek i sporo śmiechu, jeden otwór wystąpił nie w tym miejscu co trzeba, ale na szczęście będzie pod baniakiem :)

generalnie rzecz ujmując jestem zadowolony :)


27167681540_58b715bce3_h.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


Re: troad

Obsada zostaje, dojdzie jeden gatunek (przyjaciół się nie oddaje ze względu na większe lokum)

Re: LECHPL

Nie chcę tam upychać 666,9l wody brutto :) ale zazwyczaj w brutto się podaje swoje pojemności.

Tak na prawdę jak wejdzie tam 550 to będzie dobrze. A i tak jest to baniak 666l :)



Plezi coś taki poważny ;) (bez urazy oczywiście).

Uwagi Lecha i moja były z przymrużeniem oka ;)

pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.