Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też bym wolał ale jak się nie a co się lubi... Cieszyłem się, że ominął mnie problem z pierwotniakami, okrzemkami a tu parę dni temu pojawiły się okrzemki, na szczęście nieliczne a teraz zielone.


Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Brunatnice i krasnale mam na przeciwległej ścianie w Tanganice. Bardzo fajnie wyglądają na muszlach. Tu bym chciała dla odmiany zielone ale bez ciśnienia :-)


Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak sie zastanawiam dlaczego tak niewiele osob uzywa skal wapiennych ?? Przeciez nie dosc ze pieknie wygladaja to jeszcze pomagaja podniesc ph. Chyba ze to tylko mi sie podoba ;)


Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No widzisz - dla mnie akurat wcale nie pięknie :-) A wapien filipiński to już totalna porażka. To wszystko rzecz gustu :-)


Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W takim wapieniu filipiński zalegają odchody, ponadto daje schronienie niechciane mu natryskowa pozatym jest piękny jak nowy jak zajdzie glonem i okrzemkami już tak pięknie się nie prezentuje. To by były główne powody dlaczego takiego kamienia nie używamy.


Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.