Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
grabiec masz minusa u mnie że filmik taki krótki:(:(:(

No przykro mi. Taki nagrałem. Ale chyba lepszy rydz niż nic :)

Opublikowano
Cześć jak grube szyby w tym akwarium zostały zastosowane?

Jaka jest wydajność pomp?

Jak wygląda obsługa tego zbiornika?

Nie brakuje cyrkucji?

Rozumiem że cena szkła to troche temat tabu?

Szyba przednia 2x15 mm 4 x folia pvb rodzaj szkła opti White

Szyby boczne i tylnie 2x15 mm 4 x folia pvb rodzaj szkła Flot

Dno łamane 5 sztuk 19 mm

Zastosowano dwie pompy które ostatnio trochę zdławiono jeśli potrzebne są dalsze dane mogę przeczytać

Obsługa dolewanie wody do sumpa co 2, 3 dni czyszczenie skarpetek filtracyjnych i podmiana raz na 10 dni, czyszczenie przedniej szyby magnesem do 2-3 dni, ryby karmione 2 razy dziennie rożnymi pokarmami JBL i mrożoną spiruliną z dafnią

do tej pory strata 2 (dwu) ryb

-- dołączony post:

No przykro mi. Taki nagrałem. Ale chyba lepszy rydz niż nic :)

następnym razem zapraszam na kawę proszę dzwonić 601831938 :)

Opublikowano
Szyba przednia 2x15 mm 4 x folia pvb rodzaj szkła opti White

Szyby boczne i tylnie 2x15 mm 4 x folia pvb rodzaj szkła Flot

Dno łamane 5 sztuk 19 mm

Zastosowano dwie pompy które ostatnio trochę zdławiono jeśli potrzebne są dalsze dane mogę przeczytać

Obsługa dolewanie wody do sumpa co 2, 3 dni czyszczenie skarpetek filtracyjnych i podmiana raz na 10 dni, czyszczenie przedniej szyby magnesem do 2-3 dni, ryby karmione 2 razy dziennie rożnymi pokarmami JBL i mrożoną spiruliną z dafnią

do tej pory strata 2 (dwu) ryb

-- dołączony post:

następnym razem zapraszam na kawę proszę dzwonić 601831938 :)

Bardzo proszę o długi filmik tego baniaka wraz z tym co pod baniakiem jak i za szkłem:D

Opublikowano

Nasze akwarium wzbogaciło się o niebieskie światło led świecące od 19 do 7 po czym zapala się górne światło. Nie wiem czy taki led jest potrzebny ale decyzja była "z góry" Czekam jeszcze na zabudowę górnej części po czym zrobię filmiki

post-16856-14695727607489_thumb.jpg

post-16856-14695727609692_thumb.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to dużo za mocne to niebieskie światło jak na nocne oświetlenie. Ryby się stresują przez to. Lekkie można dać dla popatrzenia ich w nocy, albo żeby nie wyskakiwały z akwarium, ale sądząc po zdjęciu zdecydowanie za mocne dla mnie.

• Dziękuję 1