biopiotr Opublikowano 7 Marca 2016 Autor #81 Opublikowano 7 Marca 2016 Dziękuję za wszystkie głosy odnośnie nocnego światła. Jest ono znacznie ciemniejsze niż na zdjęciach. Ze wstępnych oględzin ryby na nie nie reagują (jego włączenie nie powoduje reakcji ruchowej w odróżnieniu od włączenia światła dziennego. Muszę poobserwować więcej. Cały czas czekam na zakończenie prac przy zabudowie a następnie nagram filmy z wnętrza i oprzyrządowania. Rybcie rosną, wygląda że wszystko ok. Pozdrowienia z Gdańska 2
biopiotr Opublikowano 15 Marca 2016 Autor #82 Opublikowano 15 Marca 2016 Dziś nasze akwarium doczekało się w końcu obudowy pora myśleć o filmie
kado Opublikowano 15 Marca 2016 #83 Opublikowano 15 Marca 2016 tak szczerze, to nie podoba mi się , bo mogliście postarać się o jakieś bardziej zróżnicowane skały, a tak to wygląda jakby ktoś nasypał tłucznia z torów kolejowych.... w naturze raczej nic podobnego nie ma miejsca..... litraż robi wrażenie , reszta byle jaka , a szkoda :?
biopiotr Opublikowano 15 Marca 2016 Autor #84 Opublikowano 15 Marca 2016 tak szczerze, to nie podoba mi się , bo mogliście postarać się o jakieś bardziej zróżnicowane skały, a tak to wygląda jakby ktoś nasypał tłucznia z torów kolejowych.... w naturze raczej nic podobnego nie ma miejsca..... litraż robi wrażenie , reszta byle jaka , a szkoda :? Skały były zróżnicowane ale okrzemki ujednoliciły ich barwę Zapraszam w zobaczenia w naturze jest dużo lepiej
kado Opublikowano 15 Marca 2016 #85 Opublikowano 15 Marca 2016 Skały były zróżnicowane ale okrzemki ujednoliciły ich barwę Zapraszam w zobaczenia w naturze jest dużo lepiej nie chodzi o barwę , a o wielkość .... brakuje naprawdę dużych skał... najfajniej wyglada jak są duże , średnie i zupełnie małe i bez jakiejś symetrii , a tu jakby wywrotka wykiprowała kamień pod ścianę - nie obraź się, to tylko moja , subiektywna ocena
biopiotr Opublikowano 15 Marca 2016 Autor #86 Opublikowano 15 Marca 2016 nie chodzi o barwę , a o wielkość .... brakuje naprawdę dużych skał... najfajniej wyglada jak są duże , średnie i zupełnie małe i bez jakiejś symetrii , a tu jakby wywrotka wykiprowała kamień pod ścianę - nie obraź się, to tylko moja , subiektywna ocena Nie mam o co się obrażać -de gustibus non disputandum est
LECHPL Opublikowano 15 Marca 2016 #88 Opublikowano 15 Marca 2016 Niestety muszę się zgodzić z Kado te kamienie są fatalne ( piaskowiec ? ) może jagby trochę ubrać a część przemieścić, ale reszta bombowa.
inmar Opublikowano 15 Marca 2016 #89 Opublikowano 15 Marca 2016 Zapomniałem dopisać,że obudowa bardzo ładna,piszę jako stolarz 1
bajron1984 Opublikowano 16 Marca 2016 #90 Opublikowano 16 Marca 2016 ja chcę filmik minimum 30min:Dz bliska itd
Rekomendowane odpowiedzi