Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie źle zrozumiałem Konrada, gdy pisał o "ostatecznej obsadzie". Deczko się już pogubiłem :confused: Czyli obsada będzie taka,lub prawie taka jak w poście nr.1, tylko powiększona o frejka. Widzę, że historia tego wątku zatoczyła duuuże koło :)

Opublikowano
:) Tak jakw życiu. Dostałem krytyę lub pochwały a nawet rozkład o ilośc haremów Zostane przy aulach i Fr, ale cos na pewno dołożę. A ostateczna obsada zawsze się wiążę z pewną krytyką lub aprobatą. Zostanę pośrodku bo szanuje to forum i ryby, które będą pływały dla mnie i dla Was:)
Opublikowano

Jak pisałem wcześniej - compres to bardzo terytorialna ryba i jak nie chcesz mieć efektu gdzie jedna ryba obejmuje 150cm akwarium , a 50cm reszta ryb to odpuść compresa w takim jak twój układzie.

Opublikowano
Dimidiochromis strigatus

Tak myśłałęm

To juz mam poukładane. :)

Czekam na info od hodowcy :)

-- dołączony post:

I podpowiadacie, że zamiast Dimidiochromis compressiceps 8 - 9 cm wsadzić tego Dimidiochromis strigatus ?

Czyli :

AULONOCARA NGARA 2+2 SZT

SCIEANOCHROMIS FRYERI 1+2 SZT

AULONOCARA EUREKA 1+3 SZT

+ Dimidiochromis compressiceps 1+2

?

Opublikowano
I podpowiadacie, że zamiast Dimidiochromis compressiceps 8 - 9 cm wsadzić tego Dimidiochromis strigatus ?

Nie wiem jak strigatus , ale ja sam go mam i wiem co potrafi. To samo mówią inni co go mają lub mieli. Oczywiście mówię tu o obsadzie malawi czyli samiec plus samice , a nie jakieś gej tanki gdzie samce nie widzą po co żyją.