MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 6 Kwietnia 2015 #81 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Też mam nadzieję, że chodziło o przyjemności. Grunt to wiara w siebie - powodzenia.
Konrad-skorpion Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor #82 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 hehe. fakt no i Święta -- dołączony post: Przepraszam za słownictwo po świątecznym obiedzie i słowniku w tel. Oczywiście że chodziło o przyjemność
pozner Opublikowano 6 Kwietnia 2015 #83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mam nadzieję, że przy Świętach będzie mi wybaczone to OT, ale wprawiły mnie one w dobry nastrój i nie mogę się powstrzymać Ciężko będzie pobić ten rekord postów w jednym wątku. Jedynie ankieta w przyklejonych ma więcej postów, ale jej początek jest w 2008r. Tutaj w niecały tydzień jest osiemdziesiąt kilka postów i nie jest powiedziane, że to koniec. Konrad, gratuluję
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 6 Kwietnia 2015 #84 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ciężko będzie pobić ten rekord postów w jednym wątku. Jeżeli ma to pomóc rybom w ich długim i najmniej stresowym życiu, a przy okazji ma przynieść wiele przyjemności właścicielowi, to chyba warto bić takie rekordy.
harisimi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 #85 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Aulonocara + fryeri to nie problem ... jeśli będziesz brał pod uwagę uzupełnienie to po prostu uzupełniaj z rozwagą ☺
Konrad-skorpion Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor #86 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Taki mam zamiar . Aula będzie i fryeri tez. Kocham jeszcze moja chilumbe Madson reff ale nie za bardzo pasuje
harisimi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 #87 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeśli miałbyś zaszaleć i miksować Aulonocara i frejke z Mbuna to o wiele lepiej wyszedł byś na Cynotilapia sp. hara.
pozner Opublikowano 7 Kwietnia 2015 #88 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Przy compressach i Nimbo może mieć ciężki i krótki żywot.
harisimi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 #89 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Konrad na razie ogranicza się do Aulonocara i frejki, hara staną się jeszcze jednym argumentem za niewpuszczaniem krokodyli ☺
Konrad-skorpion Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor #90 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Później coś jeszcze dopuszczę. Myślałem o Dimidiochromis compressiceps 8 - 9 cm, ale to jeszcze jest do zastanowienia.
Rekomendowane odpowiedzi