harisimi Opublikowano 24 Czerwca 2015 #121 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Obawiam się, że to niestety pójdzie w odwrotnym kierunku ale fajnie, ze to napisałeś ... szacunek.
Konrad-skorpion Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor #122 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wyławiać nibo? Czy czekać i później dokupić obsadę czylli godnego przeciwnika NIMBOCHROMIS FUSCOTAENIATUS ?
harisimi Opublikowano 24 Czerwca 2015 #123 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Decyzja należy do Ciebie jednak nie wiem co masz na myśli. Przecież to bez sensu likwidować teraz 5 gatunków pod Nimbo ale nie wiem czy chodziło ci dokładnie o to.
Konrad-skorpion Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor #124 Opublikowano 24 Czerwca 2015 No okrutne ale aulo sobie poradzą bo wybrane mam gatunki w miarę obronne. A reszte co natura pokaże. Nie wiem co za bardzo robić ale zakochany jestem w nimbo
stan Opublikowano 25 Czerwca 2015 #125 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pisałem, że silna ryba ;-) Moja rada pozbyć się aulon i reszty i zapodać compresa i venustusy to też charakterna ryba i poradzi sobie z fusco. Trzy gatunki predatorów aż miło będzie. fusco - 1+3 dimidio 1+2 venustus 1+4
Konrad-skorpion Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor #126 Opublikowano 25 Czerwca 2015 a podaj Stan te pełne nazwy predatorów? dimidiochromis compressiceps ? Nimbochromis Venustus? Jak to te to Ven mi się nie podoba
SmyQ Opublikowano 25 Czerwca 2015 #127 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Co prawda nie jestem Stan, ale też napisać mogę Nimbochromis fuscotaeniatus Dimidiochromis compressiceps Nimbochromis venustus
Konrad-skorpion Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor #128 Opublikowano 25 Czerwca 2015 a nie ma czerwonego predatorka? -- dołączony post: albo może zostawić eureke? zamiast tego Ven lub sciaenochromis fryeri
eljot Opublikowano 25 Czerwca 2015 #129 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak chcesz fusco to zapomnij o aulonach i innych mniejszych predatorach czy non-mbuna. Taka moja rada.
Konrad-skorpion Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor #130 Opublikowano 25 Czerwca 2015 teraz to ja już wiem i przyznaję się , że głupio zrobiłem nie słuchając Was drodzy koledzy Pokora z mojej strony. Sprzedaję wszystko i zostawiam Fusco oraz chciałbym dokupić sciaenochromis fryeri? // Dimidiochromis compressiceps - na pewno i Nimbochromis venustus - zastanawiam się // i może coś czerwonego z predatorów
Rekomendowane odpowiedzi