Skocz do zawartości

Logowa(le)nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Od jakiegoś tygodnia nie idzie się zalogować za pierwszym razem. Po dwóch-trzech próbach najczęściej się udaje, ale wtedy wszystkie nowe posty już nie są nowe...

Macie to samo, czy to tylko coś u mnie?

Opublikowano

Ja już się przyzwyczaiłem, mam tak od samego początku forum... U mnie nie pomogły cisteczka, czyszczenie TEMPów i inne tego typu operacje, za to pomaga logowanie przez skrzynkę PW.

Opublikowano

Ja też tak mam tylko siedzę na linuxie i myślałem, że dlatego te problemy. Ale odziwo tylko firefox ma z tym problem bo konqueror chodzi bez zarzutu.. moze dwa razy sie nie zalogował:/ Dziwna sprawa...

Opublikowano

specjalnie pofatygowalem sie do kompa z m$ na pokladzie i tam pomagalo wyczyszczenie plikow cookies, niezaleznie od przegladarki

system operacyjny raczej nie ma tutaj nic do rzeczy

Opublikowano

Czasami ma wiesz... np. BPH jako jedyny Bank w polsce praktycznie nie współpracuje z linuxem jeśli chodzi o przelewy bankowe itp. Na konto się zalogujesz ale żadnej operacji nie przeprowadzisz. Oczywiście pewnie nie raz do nich pisali w tej sprawie i wysyłają mozolną instrukcję jak zrobić by działało ale wg, mnie to oni powinni to dodać u siebie.

Także dlatego wysówam wnioski o możliwości nie działania przez linux:)

Opublikowano

hm...

od kilku lat posiadam jako drugie konto w BPH i do chwili obecnej spokojnie udawalo mi sie bezproblemowo je obslugiwac ( podpisywanie przelewow kluczami etc. ), istotnie na poczatku mieli duze problemy z przegladarkami innymi niz IE, ale od dobrych 2 (?) lat wszystko dziala jak nalezy