MatiK Opublikowano 1 Lutego 2015 #61 Opublikowano 1 Lutego 2015 kgsven, witaj na forum, poprzeglądaj tematy związane z obsadą do takiego litrażu, może znajdziesz coś, co Cię zainspiruje w razie wątpliwości oczywiście pytaj, no i czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj forum, to skarbnica wiedzy o naszych pielęgnicach
r3b Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor #62 Opublikowano 14 Lutego 2015 Dziś mała aktualizacja. Widząc jak ryby pływają bez celu postanowiłem rozbudować trochę "gruzowisko". Efekty widać od razu, rybki obierają sobie nowe kwatery.
seemann Opublikowano 14 Lutego 2015 #63 Opublikowano 14 Lutego 2015 Dziś mała aktualizacja. Widząc jak ryby pływają bez celu postanowiłem rozbudować trochę "gruzowisko". Efekty widać od razu, rybki obierają sobie nowe kwatery. fotka z onedrive'a musi być udostępniona publicznie - inaczej się nie wyświetli.
r3b Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor #64 Opublikowano 14 Lutego 2015 seeman, dzięki za zwrócenie uwagi. Przewaliłem zdjęcie na dysk googla bo ten OneDrive jest jakiś zamotany pod tym względem:)
Jargos Opublikowano 14 Lutego 2015 #65 Opublikowano 14 Lutego 2015 masz bardzo ładne akwarium, gratulacje !
r3b Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor #67 Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzięki za uznanie. To wszystko dzięki Wam i Waszej wiedzy która zostawiacie na forum. :-)
marcin1ja1 Opublikowano 14 Lutego 2015 #68 Opublikowano 14 Lutego 2015 Mbuniaki będą zachwycone taki gruzowiskiem. Ważne aby teraz ustawić tak cyrkulacje aby kupska nie zbierały się w tym gruzowisku. Życzę samych sukcesów i powodzenia w dalszym planowaniu (zawsze dla nas zbiornik nigdy nie jest w 100% gotowy i coś zawsze by się zmieniło).
r3b Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor #69 Opublikowano 14 Lutego 2015 Specjalnie na okazję nowego gruzowiska wrócił do akwarium cyrkulator który wpycha wodę między skały. Zobaczymy jak to wyjdzie za jakiś czas, ale jestem dobrej myśli.
Rekomendowane odpowiedzi