stan Opublikowano 1 Stycznia 2015 #51 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Panowie to dział przedstaw się , a nie o obsadzie !! Kolejne OT będą usuwane.
r3b Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor #52 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Mała aktualizacja z dziś. Szczęśliwa gromada maingano i rdzawych rześko pływa. A ja zrobiłem pierwszą podmianę ok. 15% wody. Ponieważ lubię sobie ułatwiać życie podmiany zdecydowałem się zrobić kranówką przy zastosowaniu narurowego filtra uzdatniającego. Wybaczcie jakość zdjęć, mam tylko aparat w telefonie.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 11 Stycznia 2015 #54 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie chcesz schować grzałki za kamieniami? Poziomo na piasku. A akwa fajne.
r3b Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor #55 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Andrzej w trakcie podmiany miałem przesuniętą belkę, normalnie mam tak oświetlenie ustawione, że prawie nie widać wlotu, wylotu, grzałki i skimera. Swoją drogą zerknijcie jaki fajny obrazek moja żona dziś znalazła do powieszenia nad akwarium;)
Andrzej Głuszyca Opublikowano 11 Stycznia 2015 #56 Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...szczególnie rano w wolny dzień jak się spać chce:))))
mariuszes Opublikowano 27 Stycznia 2015 #58 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Akwarium naprawdę robi znakomite wrażenie. Możesz podzielić się trochę opinią o samym akwarium? Myślę o takim w wersji 120cm. Na tym zdjęciu powyżej masz standardowe oświetlenie? Obie świetlówki?, belka jakoś przesunięta czy w normalnym położeniu po środku?
r3b Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor #59 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na ostatnim zdjęciu świeci tylko przednia belka do tego pozaklejana delikatnie taśmą bo światłą było nawet za dużo. Sama belka jest w standardowym położeniu po środku (wymusza to konstrukcja całej pokrywy) Cały zestaw sprawuje się bardzo dobrze.
kgsven Opublikowano 1 Lutego 2015 #60 Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam akwa jest wyśmienite tak i obsada. Sam posiadam ten sam zestaw glossy i naprawdę robi wrażenie jest poprostu inny, znajomi też są zachwyceni. Wogóle to ja jestem tu z tych nowych forumowiczów nawet jeszcze nie zdążyłem przywitać ;-) Właśnie jestem na etapie wyboru obsady nie bawem założe swój wątek i zdjęcia. Myślę też i podobnej obsadzie ale z soulosami choć nie jestem jeszcze zdecydowany, może ktoś mi z speców od Malawi podpowie :-) Pozdrawiam Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi