spiochu Opublikowano 6 Grudnia 2014 #21 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wygląda super, ale te mniejsze kamyki pewnie Ci podkopią. Byle któregoś nie przygniotło Wysłane z telefonu
r3b Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor #22 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Niech sie bawią... :-) Z resztą po to posypałem dookoła grysem, żeby za mocno nie orały. ;-)
r3b Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor #23 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzis dotarl ostatni element techniki w moim akwarium. Pompa cyrkulacyjna JVP-100. Akwarium jest juz prawie tydzien po zalaniu. Mialem juz atak pierwotniakow ktory powoli ustepuje i woda staje sie klarowna. Juz nie moge doczekac sie obsady. Ale to jeszcze z tydzien. Dorwałem jakiś mały aparat więc mam okazję pokazać Wam jak prezentuje się cały zestaw.
mfryga Opublikowano 15 Grudnia 2014 #24 Opublikowano 15 Grudnia 2014 "Agroturystyka" dla rybek wygląda super , ale nie spiesz się z wpuszczaniem ryb. Poczekaj z miesiąc, niech akwarium pochodzi bez ryb. Ogólnie tak jak napisałem, wszystko zrobione ze smakiem, w dobrym guście.
r3b Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor #25 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dzieki mfryga. Nie spieszę się. Przeszło już mi to pierwsze podjaranie które sprawiało, że już muszę mieć rybki w akwarium. Na spokojnie zaczekam. Dziś dodatkowo podmienilem jeden kosz z gąbką na Matrixa. Tak wiec jemu też trzeba dać czas na zasiedlenie.
r3b Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor #27 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Akwarium sobie dojrzewa, a ja tymczasem zająłem się wyciszeniem wszystkiego. Jedyne co w całym zestawie generowało jakieś dźwięki to wibracje z filtra kubełkowego. Załatwiłem to bardzo szybko przy pomocy płytki z MDF oraz 4 gumowych nóżek. I po problemie...
Orlando Opublikowano 19 Grudnia 2014 #28 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Fajny zbiornik. Kamienie w środku super wyszły. Czekamy na kolejne updaty
GOLUMN Opublikowano 19 Grudnia 2014 #29 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jak sprawuje ci się filtr?Jaki duży masz? Ja do swojej glossy 120 (260L) chcę kupić UNIMAXA 500 ale myślałem też nad JBL CRISTALPROFI GREENLINE e1501.
pablojogi Opublikowano 19 Grudnia 2014 #30 Opublikowano 19 Grudnia 2014 jak dla mnie ubogo tych kamieni lewa strona łysa jak pupa niemowlęcia:-)
Rekomendowane odpowiedzi