stan Opublikowano 9 Sierpnia 2014 #11 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie źle Ci to wyszło ! Szkolenie miało sens ;-).
onestone Opublikowano 10 Sierpnia 2014 #12 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Trochę Ci zeszło z tym zdjęciem hehe co to za skałe tam masz?
rebelde Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor #13 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Trochę Ci zeszło z tym zdjęciem hehe co to za skałe tam masz? bazalt ze skladu kruszywa
rebelde Opublikowano 9 Września 2014 Autor #15 Opublikowano 9 Września 2014 moje 600 litrow, nie wiem czy Wy tez tak macie, mieliscie ?? ale ostatni raz bylem podobnie podjarany przy narodzinach synka :) noc z glowy
harisimi Opublikowano 11 Września 2014 #17 Opublikowano 11 Września 2014 Jakby wszyscy tak rozumieli nauki z forum to producenci baniakow zafundowali by nam forumowiczom wesoły samolot do Malawi :-D. Fajne szkło ... i teraz fortelem go ... jakie ryby z 375 tam trafią :-D -- dołączony post: moje 600 litrow, nie wiem czy Wy tez tak macie, mieliscie ?? ale ostatni raz bylem podobnie podjarany przy narodzinach synka :) noc z glowy Ja też tak miałem ... przy każdym powiększaniu ilości wody wydawało mi się, że teraz już wystarczy ;-)
rebelde Opublikowano 11 Września 2014 Autor #18 Opublikowano 11 Września 2014 odnośnie obsady będzie CHYBA coś takiego : http://forum.klub-malawi.pl/600-litrow-t23781.html chociaż specjalnie napisałem CHYBA ponieważ cały czas nie jestem w 100% pewny , wiem że z takim szkłem sa już dość duże możliwości, a wybieramy się do niemiec , :),
harisimi Opublikowano 11 Września 2014 #19 Opublikowano 11 Września 2014 To już ci współczuję ;-) jak niemiec będzie miał dorosłą non mbuna to będziesz miał ból głowy
rebelde Opublikowano 13 Września 2014 Autor #20 Opublikowano 13 Września 2014 bardzo proszę o Wasze sugestie oraz konstruktywna krytyke odnosnie kompozycji, dodam iz na srodku wymyslilem sobie polanke z nurzańca
Rekomendowane odpowiedzi