rebelde Opublikowano 4 Kwietnia 2014 #1 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 witam, akwarium posiadam od 2 lat, mozna powiedziec w calosci zbudowane na podstawie tego forum, jedyne co nie zgadza sie z tendencjami panujacymi tutaj, to obsada: prawie w calosci non-mbuna, duzo i kolorowo reszta: szkielko 375l(150x50x50) podloze: pisek kwarcowy skaly: wapień koralowy (nie muszlowy) tlo: czrna matowa farba (od zewnatrz ) flora: kilka anubiasow filtracja: AQUAEL 2000 (mechanik), SKIMMER DIY, TETRATEC 700 (gabka), TETRATEC 1200 (ceramika) oswietlenie: HAGEN POWER GLO, swietlowka LED z funkcja switu i zmierzchu
paputek25 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 #2 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja tu nic nie widze;-) , ale przy okazji zapytam czy aquael 2000 jest glosny ? bo szukam czegos podobnego. -- dołączony post: ja tu nie widze zadnego akwarium:-(, ale przy okazji zapytam czy ten aquael 2000 jest glosny ? pytam bo potrzebuje cos zakupic podobnego.
stan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 #3 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wrzucił byś zdjęcie swojego akwarium i przedstawił obsadę ! Te tendencje nie biorą się z naszego widzi mi się tylko układy są komponowane z dbałością o nasze ryby.
rebelde Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor #4 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 wieczorem jak wszystko wylaczone i wszyscy spia to slychac delikatne buczenie, ale trzeba naprawde sie wsluchac, za dnia cisza, Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
paputek25 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 #5 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dzieki , czekamy na fote akwa....bo wiesz my faceci wyobraznie to mamy bujną.
rebelde Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor #6 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 stan - rozumie Ciebie bardzo dobrze, dlatego tez celowo nie zamieściłem kompletnej obsady aby nie zostać spalonym na stosie
slater11 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 #7 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Najważniejsze to zaprezentuj jakieś foto baniaka
stan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 #8 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pokaż zdjęcie, a sami policzymy ileś tam napakował non mbuny ;-) !
rebelde Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor #9 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 zrobię dzisiaj kilka fotek i się pochwale, a co tam, do odważnych świat należy
rebelde Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor #10 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 przed szkoleniem forumowym: w trakcie szkolenia forumowego:
Rekomendowane odpowiedzi