Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To Ci dopiero zadowolony klient :) Ma ryby z Tanganiki i specjalnie zarejestrował się na forum Malawi aby pochwalić sprzedawcę ;)

Wysłane z telefonu

Ja jak kupię Renault to zarejestruję się na forum miłośników BMW

• Lubię to 1
Opublikowano
Takie czasy Marcinie - nachalna kryptoreklama jest wszędzie, nie maja za grosz polotu, ehhh. Oby tylko nie zaszkodziła w/w firmie ;-) bo ja widząc takie rzeczy ustawiam się bardzo ale to bardzo anty danej firmie czy działalności !!!

O przepraszam ten pierwszy klijent miał polotu od groma, brał wiele razy po 50 szt i zapełniał swoje 12 baniaków.

Opublikowano

Nie zapomnijmy o wilku morskim co to 7 postów napisał i tylko w tym temacie ;)

Ja mam interes bo chciałbym sprzedać/oddać jednego samca Maingano... :D

Wysłane z telefonu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wyglądają wasze tegoroczne doświadczenia z tym sprzedającym?

Post został z wiadomych względów wyedytowany. W przypadku ponownego zamieszczania wpisów odnoszących się do ryb z innego biotopu, albo pisania w sposób sugerujący, że wypowiedź ma charakter kryptoreklamy, konto zostanie zbanowane.

Post_Mortem

Opublikowano

co do doświadczeń ze sprzedającym mam bardzo dobrą opinie o Nim. Ryby ładne pięknie się wybarwiają. Osobiście polecam na pewno się nie zawiedziesz.

Post został z wiadomych względów wyedytowany. W przypadku ponownego zamieszczania wpisów odnoszących się do ryb z innego biotopu, albo pisania w sposób sugerujący, że wypowiedź ma charakter kryptoreklamy, konto zostanie zbanowane.

Post_Mortem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z racji niedostępności ryb gdzie indziej, zdecydowałem się na zakup w Malawi Śląsk. Kontakt pierwsza klasa, wysyłki PKS codziennie. Pakowanie - 1 duży worek w styroboksie, ale ryby jechały do mnie tylko nieco ponad 3 godziny. Same okazy znacząco mniejsze niż w opisie - 2 do 4 cm zamiast 5 do 6 cm, ale podobno te większe właśnie się sprzedały i opis nie został uaktualniony. Jedna ryba lekko zdeformowana. Po zwróceniu uwagi nie było najmniejszego problemu ze zwrotem części kosztów.

Ogólnie jestem zadowolony.

• Dziękuję 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam. Chciałbym odświeżyć temat. Czy ostatnio ktoś kupował u tego sprzedawcy? Jeżeli tak to proszę o opinie.