Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa koncepcja z korzeniem, przez dobę korzeń ściemniał. Mam nadzieję że nikomu nie popsulem szczególnie całości aranżacji jeżeli tak to z góry przepraszam:D za jakośc zdjec takze robione telefonem

qhxw.jpg

gtku.jpg

obiecana tanga

s1dh.jpg

Opublikowano

bo trzeba sobie wyobrazić że bedzie czarny i wtedy bedzie ok:D ale jak nie zciemnieje bardziej to go wywalę na razie czekam

Opublikowano

Jak dla mnie czy ściemnieje czy nie , nie ma znaczenia. Po prostu przy tym układzie kamieni nie widzę korzenia ( ale to moja wizja , a ona jest mało ważna).

Opublikowano

Korzeń do Acei byłby ciekawą namiastką natury, ale nie umiejscowiony w centrum akwarium, tylko gdzieś na boku i zawieszony pod powierzchnią, tak jakby korzenia wchodziły do wody (acei na wolności żeruje się tym co porasta drewno)

Opublikowano

przetrawie to jeszcze i mam nadzieje że rano spojrze na to inaczej; z tym górnym podwieszeniem korzenia to dobra myśl moze tak zrobie

Opublikowano

Bardzo ciekawy wystrój baniaczka, ciekawe ułożenie kambuli.

Chyba korzeń jest za mały do tego aranżu, taki rodzynek po środku:) Popieram Raffego o podwieszeniu, może być ciekawy efekt tylko że wybierz korzeń bardziej rozłożysty;)

Opublikowano
Jak dla mnie ten korzeń tam pasuje jak pięść do oka - popsuł wsio

Musze się zgodzić z kolegą,no i jak dla mnie za dużo gruzu,ale to twój baniak i tobie ma się podobać.

Opublikowano

po pewnych przemyśleniach weekendowych nastąpiła zmiana korzeń poszedł w prawy róg a kamienie wróciły na swoje miejsce, zredukowałem oświetlenie po bokach

s9bb.jpg

e2n3.jpg

zredukowałem obsade Maison reef do 6 sztuk za to doszły

6 sztuk Iodotropheus sprengerae

1+4 Melanochromis joanjohnsonae piękny nie mogłem sie powstrzymać;)