Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uznanie dla wszystkich, którzy przyłożyli się do organizacji imprezy. Jednak wszystkim NAM, dzięki dużemu zaangażowaniu a także nie małemu poświęceniu udało się wszystko dopiąć do samego końca. Mimo pojawiających się przeciwności osiągnęliśmy sukces. Nie możemy też zapomnieć o wspierających nas partnerach.

Mogę też z radością napisać, że udało nam się ze Struną zapewnić płetwiastym bezpieczny transport w obie strony. Także wielkie dzięki dla Struny, za pomoc w przejeździe a także nie małe wsparcie na miejscu.

Cieszy mnie też fakt, że stoisko KM wzbudzało duże zainteresowanie wśród gości zoo botaniki.

Patrząc na relację zoo botaniki z lat wcześniejszych, spodziewałem się większego rozmachu. Jednak mimo to, weekend uważam za udany i ciekawy.

Opublikowano

również chcę podziękować chłopakom za prace przy naszym stoisku,fajnie spotkać ponownie "znajome pyski ;) " i te nowe również :D ...

p.s. nabe,dzięki za ciacho...PYCHOTA...

Opublikowano

Witam szanowne grono kolegów:D Dzisiaj w końcu dotarłem do domu :P

Jak już wiecie, byłem na ZooBotanice od początku do końca. Mam zrobionych sporo fotek, ale proszę o cierpliwość zanim je opublikuje. Nie było mnie prawie tydzień w domu, nazbierało się trochę spraw, które muszę ogarnąć w pierwszej kolejności.

Impreza moim zdaniem była udana. Słyszałem że w poprzednich latach było może więcej wystawców i oglądających, mimo to zainteresowanie naszym stoiskiem było dość spore. Cieszę się bardzo, że udało mi się tam być i przyłożyć rękę do tego przedsięwzięcia.

Bardzo chciałbym również podziękować przede wszystkim Sławkowi, on z nas wszystkich chyba najbardziej się napracował, aby to wszystko miało rację bytu. Naszemu Prezesowi za przygotowanie i wygłoszenie prelekcji oraz przygotowanie konkursów. Słowa podziękowania należą się również tym wszystkim, którzy byli i pomagali przy realizacji, w trakcie realizacji i po zakończeniu targów, wszystkich po kolei nie będę wymieniał, gdyż każdy już wie z poprzednich postów kto i co zrobił. Bardzo się cieszę, że mogłem poznać nowych klubowiczów, których nie znałem, jak również ponownie spotkać się z tymi, których znam.

Naprawdę niech żałują ci, którzy nie byli, ja jeżeli tylko będę miał takie możliwości to za rok również się wybieram;)

Mam również nadzieję, że na przyszły rok uda się zaktywizować większe grono klubowiczów i wspólnymi siłami uda się zorganizować jeszcze ciekawszą ekspozycję.

• Dziękuję 2
Opublikowano

szkoda że na fotach się nie załapałem ale na wspólnej będę więc czekam może coś jeszcze kolega jjacek wstawi, najbardziej czekam na filmiki z naszego stoiska i podwodny z akwa:-)))

Opublikowano

Będzie i nasza fotorelacja ;) Luk obrabia fotki ... swoją droga fotka z naszego stoiska pokazuje, że Zobotanika to i chwile wypoczynku ;)

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie ogolnodostepna ...no chyba ze nie mamy sie czym pochwalic to niech beda miniaturki :) lub by ukryc skandale..a to tylo dla klubowiczow....:twisted:

Opublikowano

Jacku skandale oczywiście ukryjemy ;) ... reszta będzie na serwisie ogólnodostępna, żebyście wiedzieli co straciliście :P

Opublikowano

Fotorelacja załączona przez jjacka bardzo mi się spodobała. Zwłaszcza, że autor, zapewne obiektywny "człowiek spoza Malawi" wybrał na "solistów": Placidochromis phenochilus i Sciaenochromis fryerii (szkoda tylko, że iceberg);):):D