Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zaszczyt wszystkich poinformować o zbliżających się Targach ZooBotanica, które odbędą się dniach 13-15 września 2013r w pięknym mieście Wrocław.

My jako Klub Malawi zaprezentujemy nasz biotop w trzech akwariach, które udostępniła nam firma AquaBoro. Nasze kochane pysie będziemy mieli z hodowli Malawian.

Akwaria w zestawie tj(szafka + pokrywa alu z oświetleniem) jakie będą na wystawie to zbiorniki o wymiarach 100x60x60 i dwa zbiorniki o wymiarach 150x50x50.

Pyszczaki to:

-P demasoni,

-L hongi,

-M membe deep.

-M interruptus,

-M callainos,

-L trewavase Marmolade cat,

-Aulonocara Maylandia,

-Aulonocara mamalele,

-S fryeri Iceberg,

-Placidochromis phenochilus Lupingo.

Zbiorniki i pysie będzie można zakupić na targach.

Ceny jak zapewniają przedstawiciele AquaBoro i hodowli Malawian będą atrakcyjne.

Zapraszam wszystkich chętnych do zwiedzenia Targów ZooBotanica

• Dziękuję 5
Opublikowano

Pozdrowienia z Batumi. W sobotę wracam z Gruzji więc dla tych co przyjadą na sobotnią wieczorną imprezę integracyjną czeka poczęstunek winem gruzińskim z winnicy gospodarza u którego nocowałem.

Opublikowano
Widze że rozsławiasz nasz Klub na krańcach swiata :P . Czekamy.

Koszulkę KM również mam ze sobą :)

Opublikowano

No i dobrze spełniłeś obowiązki. W ramach rozrywki może bujnij się na granicę z Osetią i sprowokuj pograniczników, wcześniej zapraszając dziennikarzy. Jak cię będzie gonić kilkudziesięciu uzbrojonych po zęby i wściekłych górali a Ty bedziesz uciekał w blasku fleszy w naszej koszulce to będzie najlepsza reklama pod słońcem :P. Nawet Edek Nas odwiedzi :mrgreen:

Opublikowano

Teraz jestem w Batumi - a tu tylu policjantów, że zanim bym narozrabial i zanim by przyjechala TV to zostal bym spacyfikowany :).

Opublikowano

Cholerka no postaraj się może dasz radę :P. Swoją drogą wszędzie dobrze ale na ZB najlepiej to czekam z niecierpliwością coby poznać Was jak najwięcej.

-- dołączony post:

Żeby nie mnożyć wątków:

W czasie moich prelekcji w tle będzie widoczny pokaz fotografii ryb i najpiękniejszych zbiorników z naszej galerii zresztą wyraźnie będzie wskazane, że pochodzą właśnie z tego źródła. Wybrałem ich 300 szt więc autorów jest sporo. Gdyby któraś z osób czytających ten wątek miała coś przeciwko to uszanuje jej wolę i fotkę wyłuskam choć uważam, ze to chyba nie urazi nikogo z Was.