Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem i oczywiście nie żałuję :) Wielkie brawa dla wszystkich, którzy przyczynili się do powstania naszego stoiska - robota pierwsza klasa. Szkoda, że miałem tak niewiele czasu bo chętnie pogadałbym z kolegami i szanownym prezesem dłużej ;] Tyle jeżeli chodzi o nasze stanowisko. Natomiast sama ZB względem zeszłego roku (nie wiem jak bywało wcześniej) nie powalała. Ogólnie kryzys zawitał chyba do wystawców bo nie zjawili się tak licznie, ale suma sumarum i tak było oczywiście na co popatrzeć.

Opublikowano

Sorki za niedotrzymanie obietnicy :(

niestety stresy podróżnicze i sprawy rodzinne tak mi pogmatwały w głowie, że się okazało, że wina zostały w Gruzji.

Nie dotrzymałem słowa, więc kiedyś się zrewanżuję.

Dzięki wszystkim których spotkałem, sorki za to, że byłem tak krótko i nie mogłem pomóc w pracach.

Opublikowano

Ja też dotarłem z powrotem. Tym razem nie przeszkadzałem w rozmontowaniu stoiska i wielkie dzięki dla ludzi pozostałych na posterunku.

No cóż,wydarzenie można zamknąć kto był i widział sam oceni te targi. Niektóre rzeczy mogły pójść lepiej, za to wreszcie udało się zgromadzić więcej klubowiczów w jednym miejscu i dobrze bawić w zacnym gronie.Nowe znajomości i spotkanie was na żywo,pogadanie "pysk w pysk" było wg. mnie najlepszym punktem imprezy :)

Opublikowano

Witajcie Ci co byli na Zoobotanice i których udało mi się poznać, dotarłem wczoraj po 21 z lekkimi przygodami po drodze- patrz Maraton Wrocławski:-) ale mimo tego uważam weekend za udany- Zoobotanika fakt trochę mniej wystawców ale nasze stoisko bardzo fajne. Jak tylko ogarnę zdjęcia to wrzucę by Ci co nie byli zobaczyli co stracili. Kufonik i Ząb może za rok się zobaczymy bo się minęliśmy. Pozdrawiam:-)

Opublikowano

Ząbek, czym oni Cię tam struli?:D

Do teraz łzy ocieram z żalu, że nie mogłem tam być:(

Panowie spać nie mogłem bo nie mogłem się doczekać fotek;) więcej fotek PROSZĘ!!!

Opublikowano

Ja ze swojej strony chciałem podziękowac w pierwszym rzędzie wszystkim obecnym. Impreza była bardzo udana. Mieliśmy słabsze i silniejsze punkty ale po prostu się uczyliśmy. Nie chciałbym nikogo wyróżniać ale przyzwoitość i wdzięczność nie pozwala mi pozstawić bez wyróżnienia kilku osób, które sprawiły, że możemy teraz to relacjonować z uśmiechem na ustach.

Przede wszystkim ogromne podziękowania dla Sławka. Meszek na prawdę okazał się świetnym organizatorem, skoordynował wszystko domknął w całość, zadbał o część artystyczną ... ba nawet chronił nas od nachalnych naganiaczek bardzo przekonywującą argumentacją :D

Sławku jeszcze raz ... po prostu dzięki.

Oczywiście nie można zapomnieć, że Sławek miał równie dobrych pomocników ... trudno tu nie podziękować Miśkowi, Nabe, Lukowi i wszystkim tym, którzy siłą swoich rąk, jasnością swoich umysłów i chęcią przyłożenia ręki do tego przedsięwzięcia pozwolili zmaterializowac się stoisku.

Wyróżnić chciałbym jeszcze jedną osobę. Pomimo, że nie jest z nami związany innymi więzami niż koleżeńskie, wspomógł nas swoją wiedza i zapleczem technicznym kolega Jacek - "Jack" i za to mu dziękuje.

Myślę, że mogą żałować wszyscy Ci którzy z nami nie byli.

Opublikowano
Sorki za niedotrzymanie obietnicy :(

niestety stresy podróżnicze i sprawy rodzinne tak mi pogmatwały w głowie, że się okazało, że wina zostały w Gruzji.

Nie dotrzymałem słowa, więc kiedyś się zrewanżuję.

Dzięki wszystkim których spotkałem, sorki za to, że byłem tak krótko i nie mogłem pomóc w pracach.

Nie martw sie tym zbyt mocno wszak czym wino starsze tym lepsze :P

Opublikowano

Może i ja powiem kilka słów o minionej Zoobotanice.

Chciałbym bardzo podziękować bardzo koledze Luk5007 który jechał całą noc 600km aby być na rano i pomóc przy zorganizowaniu stoiska. Także podziękowania dla Nabe który nas bardzo wspomógł swoją pomocą w ten pierwszy dzień.

Kolejne podziękowania dla Miśka wraz z kolegą Jurkiem przywieźli i odwieźli ryby do hodowli, dla Harisimi za przygotowanie i poprowadzenie prelekcji, dla Pablojogi za przywiezienie "zielska". Ach zapomniałem od dwóch naszych kolegach którzy przybyli aby pomóc przy zakończeniu i poskładaniu naszego stoiska, także dziękuje koledze Andrzej Wroc i naszemu najmłodszemu Zdrowemu Ząbkowi :-).

Szczególne podziękowania dla firmy AquaBoro i hodowli Malawian za dostarczenie mam zbiorników i pysi na targi.

Dziękuje wszystkim tym którzy byli targach i tym którzy nas wspierali.

Spotkanie integracyjne będzie chyba zapamiętane po wsze czasy przez jedno stwierdzenie :-)

Ps

Dziękuje za ciepłe słowa w moim kierunku. Starałem się zrobić co mogłem. Może wyszło to dobrze może źle, ale jedna osoba nie jest w stanie tego wszystkiego ogarnąć. Myślę że na przyszłość wyciągnie się z tego wnioski i będzie więcej osób zaangażowanych. Cieszy mnie że mogłem spotkać się ze "starymi" przyjaciółmi. Miło było poznać nowe twarze i zobaczyć "te te no, już nie nowe:-)"

Pozdrawiam

• Dziękuję 1