malitomasz75 Opublikowano 11 Lutego 2013 #31 Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam jestem poczatkujacym malawista bardzo milo mi goscic w waszym gronie jak dobrze zaczac zeby nie zepsuc sprawy z pyszczakami jakie sa podstawy jesl chodzi o wode i jej parametry moze ktos z was doswiadczonych hodowcow udzieli mi podstawowych wskazowek pozdrawiam malitomasz75
eljot Opublikowano 11 Lutego 2013 #32 Opublikowano 11 Lutego 2013 jak dobrze zaczac zeby nie zepsuc sprawy z pyszczakami jakie sa podstawy jesl chodzi o wode i jej parametry moze ktos z was doswiadczonych hodowcow udzieli mi podstawowych wskazowek Najlepiej zaczniesz jak przeczytasz FAQ http://forum.klub-malawi.pl/faq.php i będziesz używał polskich znaków.
waszek18 Opublikowano 11 Lutego 2013 #33 Opublikowano 11 Lutego 2013 Na samym początku przeczytaj dokładnie FAQ. Potem przeczytaj kilka tematów na temat zakładania akwa 112l, bo jest takich mnóstwo u nas na forum. Po tej lekturze, zastanów się, co jest dla Ciebie jeszcze nie zrozumiałe i znów przeczytaj FAQ, gdyż wtedy będziesz już miał minimalną wiedzę na temat Malawi. Jeżeli nadal coś będzie Cię trapiło wtedy pisz w odpowiednim temacie. Jeżeli zrobisz tak jak Ci napisałem to start akwarium pójdzie bez problemu. Naprawdę. Pozdrawiam
firefighter1 Opublikowano 11 Lutego 2013 #34 Opublikowano 11 Lutego 2013 malitomasz75 Żeby się nie powtarzać to nie wspomnę o FAQ i to jest dobry start oraz nie mniej tego za złe kolegom (odsyłanie do FAQ) ale jest tam tematyka początkowa i chętnie Ci odpowiedzą na konkretne skondensowane pytania gdyż trudno zacząć od początku tak, żeby "nie lać wody" a trafić w sedno Twoich pytań. Również Cię witamy!
Perez666 Opublikowano 12 Lutego 2013 #35 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wystarczy.To powitanie ciągnie się 3 strony.To nie dział o sprzęcie, obsadzie czy wystroju.Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi