slawek gorol Opublikowano 27 Sierpnia 2012 #11 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 widzisz, z karmnikami to loteria jak z kublami tetry...
Neno Opublikowano 29 Sierpnia 2012 #12 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 niewiem co wam pochlanialo wilgooc ale ja wsypalem spiruline jbl40% do karmika eheim i wszystko dzialalo jak trzeba nic sie nie zapychalo i pokarm byl suchy.Pozdrawiam:p U mnie np. Sera Flora zapycha karmnik. A w zasadzie zapychała Nie używam już ani tego pokarmu, ani karmnika
Damian87 Opublikowano 7 Września 2012 #13 Opublikowano 7 Września 2012 U mnie np. Sera Flora zapycha karmnik. A w zasadzie zapychała Nie używam już ani tego pokarmu, ani karmnika to chyba tylko ja nie mialem problemu:)
firefighter1 Opublikowano 8 Września 2012 #14 Opublikowano 8 Września 2012 Eheim w karmnikach posiada wentylator, który złącza się podczas karmienia. Powoduje to wydmuch powietrza wraz z karmą-tym samym otworem. Nie słyszałem o przypadku zapchania czy zawilgocenia w Eheim-ie. W niektórych innych firmach rozwiązali to przez możliwość podłączenia wężyka z pompki.
Rekomendowane odpowiedzi