Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Yankee - widzę że czekamy na te same ryby :wink:

Ale fakt faktem że ciśnienie mi juz się podnosi..... - 16 kwietnia to ostateczny termin - w/g Colti. Jak nie .... to trzeba się będzie pofatygować ;)

odrazu mi lepiej :D razem będzie rażniej

najbardziej mnie wkurza jak mi ktoś mówi, że jak ci się nie podoba to oddam pieniądze i po sprawie

już jeden się na allegro się przejechał sprzedając jakiegoś jeep'a, którego wogóle nie miał

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No Yankee, to już jutro :roll: a jak nie to ......... samochód mam gotowy :wink:

jakoś mam małą wiarę :(

No i wykrakałeś............. :evil: Ryb nie ma, mają odsyłać kase. Ale negatywa i tak dostaną ode mnie!

Opublikowano
No Yankee, to już jutro :roll: a jak nie to ......... samochód mam gotowy :wink:

jakoś mam małą wiarę :(

No i wykrakałeś............. :evil: Ryb nie ma, mają odsyłać kase. Ale negatywa i tak dostaną ode mnie!

Może zapytam allegro, czy można wystawiać towar którego się nie posiada,

a poza tym cierpliwie poczekam, aż przemiła pani sama się do mnie odezwie i poinformuje, że znowu nie ma zmówionych rybek

Treść zmieniona na prośbę Yankee

MarS

Opublikowano

no ale niektórzy są szczęściarzami

własnie pojawiły się komentarze, na stronie naszej ulobionej allegrowiczki ( naszej z kolegą Skoczkiem ), zadowolonych klientów, którzy kupili ryby dwa miesiące temu i własnie chyba je odebrali :roll:

i piszą w samych superlatywach: "wszystko super" , "polecam"

ja jak może kiedyś dostanę swoje zamówione ryby, też chyba będę wniebowzięty :twisted:

Opublikowano

Ale masz cierpliwość chłopie:) podziwiam Cię całym sercem... XD

Ja bym tam zadzwonił i dosłownie im pralke zrobił w słuchwce za ten czas miałbyś juz rybki w akwarium 3 razy. Przeciesz to nie może tak być że ktoś deklaruje że ma, a nie ma.

Ostatnio przeciesz ta głośna sprawa o tym gościu co wystawił na aukcji LAndrovera i poszedl za 30 tys, a gość go nie miał. Sprawa się w sądzie skonczyła i gość jest chyba na 99% drodze do dostania rekompensaty w wysokosci czterokrotnie większej....

BTW ty im zapłaciłeś czy przy odbiorze??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

chciałbym zapytać czy doszło w końcu do transakcji :shock: :?:

Jeżeli tak to w jakiej kondycji przyjechały rybcie i jak wygląda sprawa ich jakości :wink:. Oprócz allegro colti sprzedaje również w swoim sklepie internetowym http://www.cichlid.sklepna5.pl/ W połowie września ma być kolejna dostawa, a ceny całkiem przystępne :D