Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

czy komuś udało się zakupić jakieś ryby z firmy z Zielonej Góry, która funkcjonuje na allegro nick >Colti< ??

Ja niestety czekam na zamówione ryby już prawie 3 miesiące.

Posted

Raczej bym tam zadzwonił... masz dużą cierpliwość, że jeszcze nie działasz.

W twojej sytuacji miałbym niezłe nerwy jak i chyba osobiście pojechał zjechać gościa:)

Posted

CZekasz...3...miesiace?!

Chyba juz interweniowales, dzwoniles, pisales robiles cokolwiek, czy tylko czekasz?:D

Tak jak kolega u gory, pojechalbym i zabil !

Posted

Kolega chyba od 3 miesięcy na lekach uspakkajających jest wiesz sabotage:) ;P

Bo pytanie wygląda na bardzo spokojne, aż za:) Ale jest jeden plus zbiornik będzie tak dojżały jak wpuści ryby, że nikt by się tego nie powstydził:)

A tak poważnie, powiedz coś więcej bo jak narazie to sie dziwimy wszyscy dlaczego z takim spokojem o to pytasz...

P.S sabotage ladne logo

Posted

3 miesiace... Niewieze, ja bym po 3 tygodniach juz dawno stracil cierpliwosc, gratuluje wstrzemiezliwosci, opanowania, i dobrej melisy ;-)

Tak na marginesie facet ma same pozytywy, wiec to dziwne, moze kasa nie doszla, cos pomineliscie... Radzilbym sie kontaktnac ze sprzedajacym...

Posted

Kasa na pierwsze zamówione ryby poszła dwa miesiące temu, podobno ich niemiecki dostawca nie przesyła im zamówionych gatunków.

Do tej pory czekałem spokojnie, bo miałem na głowie zmianę mieszkania i zakładanie nowego zbiornika, więc podchodziłem do tego spokojnie - miałem inne problemy.

Posted

Witam.ja od nich kupowałem pysie w grudniu 2006. Od przelania kasy do dostarczenia rybek pocztą konduktorską mineły 3 tygodnie.Rybki które nie przetrwaly podróży -3 sztuki dosłali gratis. Wyglądali na bardzo powaznych i uczciwych .

Może masz pecha..........................

Posted

Yankee - widzę że czekamy na te same ryby :wink:

Ale fakt faktem że ciśnienie mi juz się podnosi..... - 16 kwietnia to ostateczny termin - w/g Colti. Jak nie .... to trzeba się będzie pofatygować ;)

Posted
Witam

czy komuś udało się zakupić jakieś ryby z firmy z Zielonej Góry, która funkcjonuje na allegro nick >Colti< ??

JESLI TO TOBIE COŚ POMOŻE TO MASZ DO NICH NR GG 7646760

Posted
Witam

JESLI TO TOBIE COŚ POMOŻE TO MASZ DO NICH NR GG 7646760

nic nie pomoże, chyba tylko cierpliwość i fakt, że się uparłem

mam gg, komórkę, wysłałem kilka e-maili,