Sir_Yaro Opublikowano 1 Października 2012 #21 Opublikowano 1 Października 2012 Potwierdzam. Maja być pod koniec roku.
Maciek Opublikowano 2 Grudnia 2012 #22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy coś już wiadomo, czy pokarm jest już dostępny
Maciek Opublikowano 3 Grudnia 2012 #24 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Rozumiem że ty nie dzwoniłeś? -- W aquapecie nie mają i nie wiedzą kiedy będzie
jjacek Opublikowano 12 Stycznia 2013 #25 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zakupilem ostatnio Dainichi w duzych.... 2.5 kg opakowaniach . Wychodzi taniej tak, ze warto miec i to na uwdze...
jjacek Opublikowano 12 Stycznia 2013 #27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wlasbie robie male zapasy na zime ... Dainichi sciagnalem ze stanow i zaraz dokladnie sprawdze ... 2,5 ko opakowanie Dainichi Cichlid Food-Ultima Krill kosztowal mnie 76.32 $ + koszty przesylki 47.95$ czyli za calosc zaplacilem 124.27$. Sam nie wiem czy to drogo czy tanio ..
kunta Opublikowano 13 Stycznia 2013 #28 Opublikowano 13 Stycznia 2013 No delikatnie przeplaciles bo normalnie ten pokarm wychodzi jakies niecale £70 za taka paczke, ale obecnie go nie ma (jest tylko rozmiar small) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
goranr Opublikowano 13 Stycznia 2013 #29 Opublikowano 13 Stycznia 2013 To mój pierwszy post więc witam serdecznie. Może to jest myśl żeby jedna zaufana osoba z forum zebrała kaskę od zainteresowanych, zamówiła z USA pokarmy w dużych paczkach i potem rozesłała po Polsce? Ja bym się z chęcią pisał na taki rodzaj transakcji. Bo czekać aż dystrybutor sprowadzi to możemy i przez następne lata.
nabe Opublikowano 15 Stycznia 2013 #30 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Była taka inicjatywa kiedy nie mieliśmy normalnego obrotu. Brak dostępności tego pokarmu wynika (niby) z unijnej papierologii. Przez pewien czas ktoś sprowadzał to normalnie i sprzedawał w sklepie, myślę że mozna naciskać na sklepy tak długo aż ktoś w końcu zacznie to rosprowadzać w cywilizowany sposób.
Rekomendowane odpowiedzi