Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli kto nie potrafi kwieciście i malowniczo (zachowując poziom i kulturę wypowiedzi) wyrazić swoich emocji, musi wspomagać się protezą uśmieszków. Co zaraz się kumuluje i przybiera rozmiar plagi, bo ilość nie przechodzi w jakość; od rozszyfrowywania zawiłej konstrukcji uczuć rozmówcy dostać można oczopląsu. Na szczęście można to wyłączyć.

Opublikowano

Nabe chyba nie zarzucisz postom Harisimi - że nie są kwieciste i malownicze ? A to on upomina sie o emotikony.

Jednak wydaje mi się ze nie zrozumiałeś że chodzi mu nie o to aby w poście użyć 100 buziek tylko aby forumowicz miał do wyboru 100 buziek i mógł wykorzystać jedną, ale tą naj naj bardziej odpowiednią.

Opublikowano

W takim razie wycofuję się rakiem z poprzedniej wypowiedzi, nie skojarzyłem że chodzi o jakiś uśmieszkopak. To się da ogarnąć w parę minut. Mam nadzieję że nie wzięliście poprzedniego posta do końca powaznie?

ps proszę zauważyć, że brak w nim emotek :]

Opublikowano

Sławek, daj już spokój. Sam dążyłeś od dawna do bycia modem, to teraz przyjmij to na klatę :) . Takie masz zadanie, sam się go podjąłeś, to teraz się nie gorączkuj :twisted: .

Wracając do tematu ikonek - zdecydowanie jestem za zwiększeniem limitu. Chyba, że jest możliwość ustawienia ilości ikonek zależnej od długości posta. Co innego floodować 20 uśmieszkami po trzech słowach, a co innego zrobić kilka znaków zapytania, wykrzykników i strzałek w wypowiedzi na kilkanaście, czy więcej zdań. No i może jak się Sławek wyładuje wyrzucając posty zawalone uśmieszkami, to zluzuje trochę w innych tematach :) .

Opublikowano

Pfff..zgiń przepadnij siło nieczysta :mrgreen:

Na klate biorę wszystko co powiedziałem, lecz nie rozumiem zarzutu o podsycanie kłótni...ehhh .wszyscy czepili się tematu paputka, gdzie poprosiłem o regulamonwe dane i masz ci los... moder najgorszy z możliwych..zły gorol, zły....

Co do emotów - max dla każdego...jak coś to wymoderujemy :lol:

Opublikowano

Oczywiście że chodzi mi o ilość. Nie wiem czy wypowiadam się kwieciście ale na pewno rozwlekle ;) ... czy przy tym ciągle ciekawie, tego nie wiem bo nie mi oceniać moje posty. Wiem jednak na pewno, że jak pisze średnio 4x tyle treści co inni to nawet mając dość ubogi słownik wyrazowy czasem się zagalopuje a jak mam przebiegać tekst kasując emotki to mnie coś niecenzuralnego trafia. Emotikon jest jedna z lepszych form wyrażania uczuć ( chyba nawet Baralczyk czy Brylczyk ten spec od polszczyzny to potwierdził ) w tak luźnych formach wypowiedzi jak posty. Wybacz Krzysiek na Szymborską w postach się silić nie będę. Bo pisać "na ten czas paszczak nadpłynął piasku wzbudzając tumany i popłoch wśród swoich dzierlatek czyniąc" też zapewne można ale jakem Harisimi nic innego bym nie robił tylko strofę ćwiczył :mrgreen:

Opublikowano

I to jest nasz "stary" hari :mrgreen:

Kurcze jak ja się cieszę, że wróciłeś :D

Btw. Urwałem przed 1h w garażu rure od zimnej wody zasilającą dom.... ręce mam u..brudzone , prysznica niet...o matko....

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.