Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Pragnę podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z zakupem ryb w firmie Tan Mal.Moje pierwsze pyszczaki,które nabywałem w sklepach zoologicznych,okazywały się jakościowo kiepskie,niejednokrotnie były z chowu wsobnego,hodowli azjatyckich sztucznie podbarwianych lub po prostu były to bastardy.Następnie zamawiałem ryby w innych sklepach,hodowlach specjalizujących się w sprzedaży internetowej,ale i tu bywało różnie:na ryby musiałem czekać pół roku,problemy z przesyłką itp.Prawdziwie piękny,wartościowy i zdrowy "materiał"otrzymałem z Tan Mal.u.Ryby są najwyższej jakości,czego już niejednokrotnie doświadczyłem przy każdym kolejnym zamówieniu,zawsze byłem pełen podziwu dla wyjątkowo profesjonalnego podejścia do klienta i uczciwość za co Pani Monice Wisz dziękuję.Rybki choć jadą do mnie ponad 12godz.są w idealnej kondycji a ponadto ryby są już po kwarantannie i termin wysyłki jest ustalany w dogodnym terminie.Posiadają bardzo bogatą ofertę zarówno ryb F1 jak i z odłowu,mają wiele ciekawych i bardzo rzadkich gatunków.Ryby warte są swojej ceny,Wszystkim szczerze polecam.

post-10576-14695712787203_thumb.jpg

post-10576-14695712788223_thumb.jpg

Opublikowano

Połączyłem oba watki bo są identyczne. Kunta

Witam!Pragnę podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z zakupem ryb w firmie Tan Mal.Moje pierwsze pyszczaki,które nabywałem w sklepach zoologicznych,okazywały się jakościowo kiepskie,niejednokrotnie były z chowu wsobnego,hodowli azjatyckich sztucznie podbarwianych lub po prostu były to bastardy.Następnie zamawiałem ryby w innych sklepach,hodowlach specjalizujących się w sprzedaży internetowej,ale i tu bywało różnie:na ryby musiałem czekać pół roku,problemy z przesyłką itp.Prawdziwie piękny,wartościowy i zdrowy "materiał"otrzymałem z Tan Mal.u.Ryby są najwyższej jakości,czego już niejednokrotnie doświadczyłem przy każdym kolejnym zamówieniu,zawsze byłem pełen podziwu dla wyjątkowo profesjonalnego podejścia do klienta i uczciwość za co Pani Monice Wisz dziękuję.Rybki choć jadą do mnie ponad 12godz.są w idealnej kondycji a ponadto ryby są już po kwarantannie i termin wysyłki jest ustalany w dogodnym terminie.Posiadają bardzo bogatą ofertę zarówno ryb F1 jak i z odłowu,mają wiele ciekawych i bardzo rzadkich gatunków.Ryby warte są swojej ceny,dołączam foto egzemplarzy pochodzących właśnie z Tan Mal.Wszystkim szczerze polecam.

post-10576-14695712788562_thumb.jpg

post-10576-14695712788868_thumb.jpg

post-10576-14695712790059_thumb.jpg

post-10576-14695712790482_thumb.jpg

post-10576-14695712791635_thumb.jpg

Opublikowano

Witamy na forum.To miło że pierwszy post poświęciłeś reklamie sklepu. Mam nadzieję, że zostanie to przez Tanmal docenione i zaowocuje stosownym rabatem w przyszłości.

Opublikowano

Witam!

Tak Aulonocary fire fish kupowałem prawie dorosłe ok.9-11cm samce były naprawdę ładne,samice nieznacznie mniejsze,lub 4-5cm,ja kupiłem większe tj.w sumie miałem 2samce i 4samice.

Opublikowano

no, na szczęście to nie jest mój pierwszy post na tym forum, więc ewentualna posądzenia o reklamę będą nieuzasadnione, a jeśli chodzi o rabat, to otrzymuję przy zakupach zwyczajowo 10% więc też raczej niema o czym mówić, jak dotychczas dokonałem trzy razy zakupów w opisywanej w tym temacie firmie, jeśli chodzi o interesującą mnie ofertę (Malawi F1) to jest ona nieporównywalna z żadną inną- zawsze ponad 250 pozycji, i są to prawdziwe rarytasy, ryby, które otrzymywałem zawsze było doskonale przygotowane do przesyłki i odpowiednio zabezpieczone, a jeśli chodzi o ich jakość to też nie ma porównania z innymi sklepami (oczywiście "na plus"), zawsze kupowałem młode ryby, z najmniejszej "kategorii" więc nie mogę powiedzieć nic o zestawianiu haremów z ryb większych rozmiarami, w kwestii zamówienia, jego realizacji- też wszystko zawsze przebiegało bezproblemowo (łącznie z informacją poprzez sms o nadaniu przesyłki),

Opublikowano

Tak, na pewno większe osobniki u których widać płeć można zamówić w haremie.

W ubiegłym tygodniu odebrałem kolejne ryby z Tan Mal hodowla i odłów jak zwykle pełen profesjonalizm a ryby cudowne,szczególnie z odłowu Copadichromis mloto ivory lupingu jest idealny i co najważniejsze pobiera z dużym apetytem nawet płatki.Polecam.

Połączyłem posty. Proszę używać opcji "edytuj". Gorol.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z twej relacji wynika, że zajmujesz się akwarystyką dość długo. Piszesz, że kupowałeś ryby tu i tam, więc mniemam, że nie wymieniasz obsady co miesiąc. Dlaczego nie udzielasz się w innych wątkach : filtracji, wody obsad. Posiadasz jakąś wiedzę, więc zapraszam do czynnego udziału w dyskusjach.