Mjunszajn Opublikowano 31 Stycznia 2007 #11 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Z podanych dwóch -Weipro. Ogólnie PF 1000 Aqua Medica . IMO najlepszy ,tej wielkości produkt na rynku. Przy tym relatywnie tani . Naprawdę rewelacyjna ,prosta i niesamowicie wydajna konstrukcja . Dodatkowa zaleta- może rzadko wykorzystywana - można nią rzucać .
krzysow Opublikowano 31 Stycznia 2007 #12 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Aquaszut ma tę zaletę że jest naprawdę CICHY. Jeśli akwa stoi w pokoju gdzie się śpi no i jeszcze ma się głowę blisko szafki akwariowej to może być udana inwestycja.Co do szybkiego zapychania .. ja stosowałem go jako filtr do czyszczenia mechanicznego więc częste czyszczenie = duży przepływ wody=czyste akwarium= Weipro nie znam ino Tetratec pozdr
MateuszT Opublikowano 31 Stycznia 2007 #13 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam. Czy można korzystając z okazji (nie chcę robić zamieszania z nowym tematem) spytać jaki jest: UNI 1000 – AquaEl? Dziękuję .Sławek. Taki sam, jak AquaSzut- to jest ta sama konstrukcja.
yarocki Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor #14 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ogólnie PF 1000 Aqua Medica . IMO najlepszy ,tej wielkości produkt na rynku. Przy tym relatywnie tani . Naprawdę rewelacyjna ,prosta i niesamowicie wydajna konstrukcja . Dodatkowa zaleta- może rzadko wykorzystywana - można nią rzucać . Doczytałem jeszcze pare innych pochlebnych opini i padł wybór PF1000 Aqua Medic niecałe 80 zł
Hawki Opublikowano 12 Grudnia 2007 #15 Opublikowano 12 Grudnia 2007 PF 1000 Aqua Medic (dział akwarystyki morskiej), czy mowa o tym ? http://sklepmalawi.pl/index.php?d=produkt&id=804 falownik? znaczy działą to jak każdy filtr wewnętrzny czy ma jakieś dodatkowe "bajery" ? ps. yarocki: i jak się sprawuję ?
Hawki Opublikowano 12 Grudnia 2007 #16 Opublikowano 12 Grudnia 2007 ok, zamówiłem AquaMedic OCEANRUNNER PF 1000 8) do 200l zbiornika
Rekomendowane odpowiedzi