lechos Opublikowano 27 Listopada 2010 #11 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja dokupiłem sobie młodzież tu : http://allegro.pl/malawi-pseudotropheus-saulosi-wysylka-gratis-i1327855046.html wcześniej długo wypytując sprzedającego o ryby (głównie zależało mi aby nie był to coral). W końcu się zdecydowałem. Przyjechały perfekcyjnie zapakowane, PKSem w ciepełku. Mimo że rybki to młodzież, kolory i ich zachowanie przekonują mnie że do był dobry wybór. Również kupiłem od tego allegrowicza sauloski. Rosną w oczach lecz niestety, troszkę za dużo wychodzi z tego chłopaków.
eljot Opublikowano 27 Listopada 2010 #12 Opublikowano 27 Listopada 2010 ecz niestety, troszkę za dużo wychodzi z tego chłopaków. Akurat na to sprzedający nie ma wpływu
MrPatrys100 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor #13 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jutro jadę do Discusa;) Mam nadzieję, że coś wybiorę
bigb Opublikowano 10 Grudnia 2010 #14 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Żeby nie dublować tematów, poszukuję Saulosów z okolic Katowic. Macie może jakieś namiary??
elozox Opublikowano 10 Grudnia 2010 #15 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jutro jadę do Discusa;) Mam nadzieję, że coś wybiorę jak trafisz na piatkowa co 2 tyg, dostawe to bedzie piekny wybor
Michal_Chrzanowski Opublikowano 11 Grudnia 2010 #16 Opublikowano 11 Grudnia 2010 akurat w okolicach Katowic występuje obfitość sklepów: M_sobo: www.malawicichlids.pl Malawishop w Sosnowcu: www.malawishop.pl Malawian w Trzebini: www.malawian.pl Dzisiaj swój sklep otwiera nasz forumowy kolega BorysJaworzno, sklep w Jaworznie, ul. Rynek 9b o ile dobrze pamietam....
artur1646 Opublikowano 18 Grudnia 2010 #17 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ryb się na allegro nie kupuje. Skąd jesteś, może polecimy jakiegoś sprzedawcę? Nie wiem dlaczego nie kupować ryb na allegro.Ja kupiłem całą obsadę akwarium i wszystko jest ok.Jechały ponad 6 godz.autobusem i wszystkie przeżyły.
slawek gorol Opublikowano 18 Grudnia 2010 #18 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Owszem, można. Podyskutujemy o ich jakości za pół roku. Przypomnij się, wklej foty.
artur1646 Opublikowano 18 Grudnia 2010 #19 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Owszem, można. Podyskutujemy o ich jakości za pół roku. Przypomnij się, wklej foty. Kupiłem ryby w maju 2010 i jak do dzisiaj wszystkie żyją,mało to nawet niedawno zauważyłem 3 maluchy Pyszczaka Złocistego. A o co chodzi co do ryb kupionych na Allegro?
Perez666 Opublikowano 18 Grudnia 2010 #20 Opublikowano 18 Grudnia 2010 A o co chodzi co do ryb kupionych na Allegro? Nie chcę robić tutaj antyreklamy,ale przypadkowi "hodowcy" wystawiający ryby na allegro mogą Ci "wcisnąć" jakąś hybrydę czy innego bastarda. Jednak warto mieć ryby z zaufanego źródła.
Rekomendowane odpowiedzi